(sm2) گفتم پوچه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) گفتم پوچه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پس بگو چرا سرافزار دیشب بیست و سی قاط زده بود (sm120) میگه هجمه مدیریت شده علیه تلفیزیون و از این حرفا (sm120) بودجه هم ندادن برای سال دیگه (sm120) جنگ حسن چاخان و ممد تی وی وارد فاز جدیدی شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موخوامت کا (sm51) داوود مونی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)چقت بزرگ شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)..چطور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیمی جون یادم رفت بگم تا الی هست قصه ای نداریم تخته گاز میریم تا 100 سالگی نوه نتیجه ی چاووشی (sm120) نوه نتیجه ندیده خانه سالمندانم بریم بازم الی هست (sm2) اون دنیا هم چاووشی نیوز هست (sm2)
(sm50)عکس جدیدت تو فیسو دیدم یه زمانی لاغر بودی مث یه جنازه با چشای رنگی تو گل و گیاه با دوستات عکس میگرفتی (sm172)چی زود گذشت بچه ها بزرگ میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم من از دیروز عصر درگیر پارت سومم نمیدونم چشه هی قط میشه (sm1)
نگفتی چشام قراره نم بگیره
نگفتی دلم قراره غم بگیره
قراره لباس تنم ، خونم پاشیده شه روش
نگفتی ، آرزوها قراره شاشیده شه توش(sm50)