تو ورژن اسلو رو دوست داشتی؟ اون ماکت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ورژن اسلو رو دوست داشتی؟ اون ماکت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینکی شما اسکرین گذاشتی مگه دایرکت نبود؟؟من گذاشتم براش گفتم شاید نگا بکنه پس نگا نمیکنه. بعد چرا تاخیر خورده و این اهنگ مسلخ تو البوم بوده؟؟ و ابن نسخه ای که گذاشتید نسخه اصلیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل خیلی اهنگو شلوغش میکنه
من همون ماکتو دانلود کرده بود(sm2)
همین تیکه اینستاگرام اون شرکتو گوش دادم
بعد که رفتم دانلود کنم اون ماکت کامل رو دانلود کردم
هی میگم این چرا عوض شده
تنظیم ماکت که خیلی بهتره،نسخه اصلی خیلی شلوغه (sm98)
این مدل آهنگ به نظرم ورژن آروم جواب نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط leon kennedy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قطعا بدون تنظینم راک جواب نمیده ولی به نظرم تنظیم راک هم میشه کمی خلوت تر و خلاقانه تر باشهنقل قول:
از من و از غیرتم ای هم قفس
گریه به خاک پدری موند و بس…
(sm50)
هق هقِ ابرای جهان، در توئه
آخ نگو! بغضِ اخوان، در توئه…
رحم به ابرای بهارم کنین!
شاخه گلی، خرجِ مزارم کنین
(sm50)