چی بگم والا تو ایران همیشه تو ایران یه چیزی میلنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم والا تو ایران همیشه تو ایران یه چیزی میلنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضای خل اون یه طرح دیگه س که میگی تازه اومده ..
5 مگ و 10 مگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته ip استاتیک هم داره ..
من میگم کمپین تابستان این میگه طرح جدید
عجب خلیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زورت میاد از این کارمندای کسخلش(sm3)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)اونوقت کاربردش چیه آی پی استاتیک سینجول؟
ای پی استاتیک ماهی 5 تومن خوب میگه ها
اسیاتک زیر 30 تومن نمیده
شبانه نداره ..
به طور خلاصه ینی Ip طرف ثابته و با Reconncet شدن مودم Ip تغییر نمیکنه ..نقل قول:
پریسا تبریز ، “شاهزاده امنیت” گوگل(sm54)
incredible (sm118)
breakaway (sm50)
امیر تاریخ دقیق دادن برا اصحابی و فریدون ؟
(sm59)
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)بیچاره تونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه فیلمی دیدی تازگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی کدوماش ویدیو کلیپ داره؟
تو مگه دیدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)سلام فرهاد جان
(sm134)
امیر(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بلاتکلیف نداره نه؟اون تیزر تبلیغاتی که آهنگ بلاتکلیف توش بود بصورت انیمیشن رو داری؟صوتی و تصویری
؟
سلام به روی ماهت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)خوبم خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک تاپیکت رو بده علیرضا(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
این سری خیلی پُره خصوصا آرش برام جالب بود خودشو کشته با کاور(sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من همون روز اول سی دی اصلشو خریدم دی وی دی تصویریم داشت گم شد(sm54) تیزر تصویریه رو نداری بگرد داریاا(sm59)
آره واقعا بیچاره من وقتی تو راهه خونه میومدیم و مجبور شدم پول ماشینش رو حساب کنم !!!!نقل قول:
سجاد کدوم گوری .. (sm98)
خواب رفتم ..
(sm70)
موزن شروع کرده به لایک کردن .. (sm27)
کسی مجبورت نکرده بودنقل قول:
(sm70)
(sm25)عید هم رفت و او نیامد
افت کیفیت داشت (sm98)نقل قول:
رادیو 5 دیقه به 10 ، 720 رو آپلود میکنه من پست رادیو رو شیر میکنم
نگفتم لم داره کپک ..
(sm98)
4 تا کریه المنظر که کیفیت نیاز نداره
احسنت ..
شاید این کار از نظر شما مسخره باشه اما از نظر من کار جالبیه و در ضمن این کاری که من انجام دادم کار نو و جدیدی بود که تا حالا بین هواداران خوانندگان پاپ ایران ندیده بودم (sm98)نقل قول: