قاچاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون افسری که ما میشناسیمشو میشه رد شد 1 شهریور شیفتشه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
قاچاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون افسری که ما میشناسیمشو میشه رد شد 1 شهریور شیفتشه (sm70)
(sm2)اشترم شنیدم اینقد متال گوشیدی خشتکت جر خورده
ديوثا پنجاه هزار تومن ميگيرن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاش نیست توشه قرص خوردی حالیت نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد امین اینم هس مال تهرانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دیجی از همه اینا کامل تره منتهی چیزی که من میخواستمو نداشت
باز برگشتی به اصل خودت(sm2) گفتم تو بلد نیست اینطوری حرف بزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا امیرالمومنین
از یه نظر حرف من درست دراومد(sm25)
اونم مشکل پخش بود که بالاخره از bia2 پخش میشه
ظاهرا صلح نکردن (sm120)
چطوری تو رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی دیماریا(sm152)