نه والا.برا یه سایتُ داشتم بعد از اسکار چند ماهیه فیلم ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه والا.برا یه سایتُ داشتم بعد از اسکار چند ماهیه فیلم ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اسکار مارمولکه(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm120)فیلمای اسکار(sm120)نقل قول:
مجبورمون میکنی بریم **** دان کنیم(sm25) (sm120)
یه اکانت خواستیم اونو به ما نداد واقعا قلبم گرفت (sm120) خیلیم عالی(sm120)
فیلم خوب به منم بدید(sm74)نقل قول:
ده رقمی رو بهت پیشنهاد میکنم(sm120) بازی جواد رضویان واقعا اسکار داشت حیف حقشو خوردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد (sm120)
یکی ندونه فک میکنه غیر ده رقمی هیچ فیلم دیگه ای ندیدی (sm120)نقل قول:
بعد افطار یادم بنداز درستش کنم برامون حرف در نیاری(sm10)(sm120)نقل قول:
من فک کردم این اسکار رو میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]