استدلال تتلو برای برنامه هسته ای:
"میدونم یک بوی خسته ای میاد/ هرچیزی یک انرژی هسته ای میخواد"
نیروی دریایی ارتش از چشمم افتاد با این کلیپ
نمایش نسخه قابل چاپ
استدلال تتلو برای برنامه هسته ای:
"میدونم یک بوی خسته ای میاد/ هرچیزی یک انرژی هسته ای میخواد"
نیروی دریایی ارتش از چشمم افتاد با این کلیپ
ای جان (sm46)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جواب های سنگینی ... باشه ، مرسی ... بازم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفسطه ت بيست (sm2)
داشتم یه فیلم خارجی میدیدم طرف میگفت این شامپو ها تموم میشه تهش که فشار میدی صدای پارس توله سگ میده !
حقا که جهان سومیم اینجا شامپو تموم میشه صدای گوز میده :)))))
حتی اگه من از این عشق بگذرم
قلب شکسته ام از حقش نمیگذره
دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت
محکم بشین دلم این دور آخر (sm165)
باریکلا پسر با غیرت ... این یه چیزه توی خون ماهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روشن فکر ترین فرد باشی ، توی یه عروسی وقتی ببینی ناموست با یکی دیگه رفته داره بگو بخند میکنه ته دلت میخوای بری طرف رو جر بدی
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حق نداری ... (sm1)
حق من این نبود ... (sm1)
از ملت منکــ.سکشترین آنها کسی است که در ماه رمضون واسه جلو انداختن کارهاش میگه من زبون روزه فیلان من با زبون روزه بیسال :|