زن، بايد، شبيه تو باشه
كه نيست ...
من، بايد، خرابِ تو باشه كه هست ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زن، بايد، شبيه تو باشه
كه نيست ...
من، بايد، خرابِ تو باشه كه هست ... (sm50)
روضه خودتی ، گریه نکن نداری ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول سلام آقا رو بِ آپ دیگه درخواست زیاده (sm120)
لینکشو بهت داد بده منم دانلود کنم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته فدا(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم از اون اول تو تن به غیر من میدی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر تو تفصیر غم تقصیر حتی عشق نیست
من خسته ام از دست خودم اما تحمل میکنم ... (sm50)
آلبوم محمد علیزاده که 2تا سی دی بود رو هم دنبالشم - با کیفیتش نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش عذاب عشق تو جز خشتی از غم نیستم
گفتی تحمل کن ولی من مرد این غم نیستم ... (sm50)
در دلم
آرزوی آمدنت میمیرد ...
رفته ای اینک
اما آیا باز برمیگردی؟
چه تمنای محالی دارم
خنده ام میگیرد ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم عبدولی گرم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک من ببین فک کنم اینو تو مدیا فایر آپ کردم هر دوتاشو ..
دوبله فارسی سریال مردگان متحرک
(دوبله اختصاصی تاینی موویز، با حضور برترین گویندگان ایران)
خواجه ..
حالا من خبر از خودم و دلم و دنیام ندارم
خبر از شبای بی تو و فردام ندارم
نمیدونم کدوم خاطره تو به جات بزارم
حالا تو کجایی که ببینی مثل تو بیرحم دنیام
کجایی که ببینی بدجوری تنهای تنهام
تو رفتی و من از دنیا دیگه چیزی نمیخوام ... (sm1)
جای لبهایت
سیگار میگذارم
جای خودم
سیگار را آتش میزنم ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان کمانگری - زرد و سرخ و ارغوانی ... (sm25)
فوق العاده زیباست ...
ویدیو رو این پایین به بین و به رفقاتم برسون ! بگو ما یادمون نرفته از کجا اومدیم و به کجا میریم ! (sm50)
شاهین - گفتار 01
آه ، بهار آرزو بر سر ما گذر نکرد ... (sm81)
... (sm214)
بغض می شوم هر شب ، در گلویت...
گیر خواهم کرد و خفه خواهی شد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل سیگار تو هم روشن و خاموش شدی
زیر پا له شدی و بعد فراموش شدی ... (sm50)
شماعی زاده ات رو گوش کن ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاست که فی الواقع شعر هیچ غلطی نمیکند
بعد صد مرتبه توبیخ، غلط کردی باز؟! (sm50)
این چیه دیگه ؟ نمیتونم فعلا لنترن بزنم در حال آپلودم اگه بزنم این قطع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لندن؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش طلا گرفت ریو (sm70)
Three Colours : Red ... (sm27)
(sm2)
(sm2)
لیلا لیلا لیلا
لیلا رو بردن
سیاه چشمون بلند بالا رو بردن ..
(sm50)
(sm2)اوففف عجب پتانسیلی داره تو اون لباسا زیاد دیده نمیشد
(sm120) نه خوشم اومد از این شبکه بعید بود
(Ali Azimi - Shaparak (feat. Ajam (sm50)
این مدلینگای اسلامی تو همچین کلیپایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه قبلاً آهنگ عاشورایی هم میخوندن، جوری بود که ده ثانیه اول متوجه میشدی کار مذهبیه.
الان این آرش ای پی و اون یکی چی چی بود، برا مجوز یه موزیک مثلاً عاشورایی خوندن، فقط سربند مذهبی رو کاور دارن، وگرنه شعر و ملودی و تنظیم هیچ ربطی به واقعه عاشورا نداره. یا حامد همایون برای مجوز یه موزیک خونده که هم عین قبلیا شش و هشته که یه وقت ملت متوجه ضعفش نشن و کسی ازش زده نشه، هم مجوزشو راحت بگیره. عملاً دو تا موزیک به اسم مذهبی منتشر شده که شما تیکه **** توش پیدا کنید، تیکه مذهبی پیدا نمیکنید
(sm81)
Ali Ghamsari & Amir Sadeghein - Mara Ba Khak Misanji (sm50)