(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
- (sm50)
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بد نیستم شما چطوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینورا سری به ما نمیزنی(sm59)
- (sm93)
- (sm70)
خدارو شکر خوبم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همینجا نیسین؟ کجا سر بزنم؟(sm59)
117 مهمان ها (sm77)
شب شد و وای از ماجرای شب
شِکوه ها دارم با خدای شب
آنکه شب آفریده سوز و تب آفریده (sm50)
دمت گرم دیگه مارو نمیشناسی سر کوچه بغالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ممد نوبری اومده؟
(sm2) بغالینقل قول:
بزرگوار شما همش در حال جذب نیکوتین هسی
هر وقت رویت شدین جویایی احوال می شیم خدمتتون
حبیب - مرگ قو (sm50)
(sm50)نقل قول:
تیزر موزیک ویدیوشه اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
کنت آبی خیلی سنگین خیلی خوبه
پروردگارا چاوشی رو از ما نگیر
کلا خیلی خوبه (sm127)
فردا میاد بیرون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مهربان تر از برگ در بوسه های باران
بیداری ستاره در چشم جویباران
آیینه ی نگاهت پیوند صبح و ساحل
لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران
بازا که در هوایت خاموشی جنونم
فریاد ها برانگیخت از سنگ کوه ساران
ای جویبار جاری ! زین سایه برگ مگریز
کاین گونه فرصت از کف دادند بی شماران
گفتی : به روزگاران مهری نشسته گفتم
بیرون نمی توان کرد حتی به روزگاران
بیگانگی ز حد رفت ای آشنا مپرهیز
زین عاشق پشیمان سرخیل شرمساران
پیش از من و تو بسیار بودند و نقش بستند
دیوار زندگی را زین گونه یادگاران
وین نغمه ی محبت بعد از من و تو ماند
تا در زمانه باقی ست آواز باد و باران
نت پوکیده چند وقته(sm3)
من بودم يه عمليات خواستم اجرا كنم به چشم ِ تو نياز داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hurt-World_Aint_Right_feat_Shaun_Morgan_of_Seether
حال خوب میشه با این آهنگ(sm135)
زدی چش و چال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) نه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همينجوري چشم ِ اين سينجول دم ِ دست بود (sm2)
حلالم كن (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
بلوگفا امرو ریده ..
دقیقا نفهمیدم چیکا کردی !?؟!نقل قول:
مگه تو مالمیری ..
نه بابا (sm2)نقل قول:
منو نميشناسي مگه (sm30) نويدم من (sm2)
مجبور شدم با فاميلي ِ مستعار وارد ِ ميدان بشم (sm59)
نقل قول:
خو اون پیج که خیلی وقته ساخته شده ..
نوید مالمیری(sm2)نقل قول:
دم دست بود زدی دیگه (sm2)
الان باس برم بعدا از خجالتت در میام !!!! (sm172)
در اندرون من خسته دل ندانم کیست
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست (sm50)(sm27)
نه تیر و دشنه
نه دار و زندون
ستاره هارو از شب نترسون (sm88)
(sm50)
خون برگشت ...(sm50)
(sm50)
میدونستی پیش تو گیره دلم
میدونستی بری میمیره دلم...
الله اکبر ***** ای رهبر
برای جلوگیری از ***** شدن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]