شعر رو محسن میگه ؟! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم فکر کن !
نمایش نسخه قابل چاپ
شعر رو محسن میگه ؟! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم فکر کن !
الی شعرارو نذاریم (sm173)؟
عزیزم فیلم نیست موزیکه باید لذت ببری و به درک مشترک با شعر و کار برسی تا بتونی ارتباط برقرار کنی.دُنبال قاتل بروسلی میگردی تو شعرا(sm132)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق الی جور کرد آلبومو(sm120)
(sm10)دم تو سینا گرم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همسری که ندارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هجله نکن حالا خیلیا عصر میرسن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عمر عقبه ! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وقتی داره چرا بگه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا pdfکن بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
امیر درست کن
یعنی کیفیت الان بهتره از دیشب
همی الان خیلی خوبه(sm120)
زمین خدا
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همس
دقیقا تغییر کرده(sm132)نقل قول:
من امروز صبح البومو دان کردم(sm70)(sm111)نقل قول:
تنها ضد حال های آلبوم >>>>> تنظیم کوشان آروم بود (sm175)(sm175) منتظر یه تنظیم ریتمیک بودم
. >>>>> تراک خفن ترنس خوراک ماشین نداشت (sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)( sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(s m175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm 175)(sm175)
(sm70)نقل قول:
من صب بش گفتم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شب چجوری البومو با این کیفیت گذاشتین من موندم(sm2)
پیش میادنقل قول:
بچه ام سرش شلوغه (sm134)
از کجا معلوم دلت یه روز واسم تنگ...(sm50)
426mbخود محسن احتمالا بیاد برات اجرا زنده کنه(sm2)
مرسی گلم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ یا مست باشی
یا 400 تا ترا بندازی بالا گوش بدی(sm25)
عجب تنظیم کننده ای این محسن(sm118)
نه بابا راست میگه نوشتی دانبودنقل قول:
جُز(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شانس آوردیم دیشب نبودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی 2000 نفر توی تاپیک بودن و رگباری هم پست میومد اما هاست نپوکید(sm2)
چون تو نبودی هاست نپوکید(sm2)
امیر تک به تک دانلود کنم یا زیپ شدش کدوم بهتره؟نقل قول:
مَن ...مَن... بی تو چیزی نیستم جُز...جُز(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118) (sm118)
سعی نمیکنم تو رو مجاب اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون ساعت 10 رفتم دیگه تو هم ساعت 12:30 اس دادی که دیر بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو به بچه های فروم باران بگو آلبومو زدیم بیان دانلود کنن ...
یادش بخیر (sm50)
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــن.....(sm118)
(sm2)(sm2)یاد دیشب افتادمنقل قول:
هاست چیه(sm2)
زیر آپ یعنی چی؟(sm2)
اقا من دارم به حرف محسن عمل میکن گقت زیپ شدش دانلود نکن (sm120)نقل قول:
این علی مایلی دهن سرویس انگاری بش الهام میشه (sm70)دیشب یه پست گذاشت اهنگ تتو گفت تو البوم محسن اینجوری داریم
یکی نیست یه حالی بده متن ترانهارو بزاره(sm173)
صفه اولنقل قول: