به قول سجاد فنلاندی منطق کیسه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول سجاد فنلاندی منطق کیسه(sm2)
منطق که مهم نیست بیا بریم شلم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا احسان همینطوره . واسه همینه من همش میام اینجا میدوووونی چون اینجا هنوز بوی قدیمو میده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی برای شنیدن آهنگ متصل باید تا سال 95 صبر کرد (sm81) از 1 فروردین تا 29 اسفند جزو سال 95 هست (sm81)
داداشی جونم دیشب برام شارژ کرد (sm127) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آب دستت بزار زمین تمامی فیلم های استاد نولان رو دانلود کن ببین (sm50)
جالبه (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) من پاچه میگیرم ؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه جا دیگه ناراحتی به من چه (sm27)(sm120) مشاول مارو باش (sm2) با این روحیه میخوای مشاوله بدی ؟ این بود عارمانهای یه بنده خدایی ؟؟ (sm120)
نه دیگه واقعاً لازم شد یه میتینگ با حضور تمامی بچه ها برگزار کنیم (sm2)(sm2)
خورشیدم و شهاب قبولم نمیکند
سیمرغم و عقاب قبولم نمیکند ... (sm50)