جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جلو تیم اخر جدول تو خونه همش دفاع نکنی ... یک گلم داور نگیره ... با خوش شانسی مساوی بگیری(sm2)
یعنی این زیرنویسای فیلمای کلاسیک دهن ادمو سرویس میکنه یه نرم افزار ساده نیس همینو اوکی کنی باهاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی چندی بریدم من از اغیار
کنون با خویشتن اغیار گشتم ...(sm50)
هماهنگ نیس درستشم میکنی در طول تماشای فیلم بازم بهم میریزه یه دفه یه نرم افزار دان کردنم اصلا سر در نیاوردم چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
به گزارش مهر، محمد باقر ذوالقدر صبح چهارشنبه در نشست منطقهای مشاوران امور ایثارگران قوه قضائیه در بوشهر اظهار داشت: گرامیداشت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید ارزشها و آرمانهای انقلاب و امام را همواره مد نظر داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه بزرگداشت انقلاب اسلامی فقط به ایام دهه فجر منحصر نشود، اضافه کرد: برخی مراسم که برگزار میشود ارتباطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در خلاف جهت آن است.
معاون راهبردی قوه قضائیه با انتقاد از جشنواره فیلم و موسیقی فجر، تصریح کرد: این جشنواره هیچ ربطی به انقلاب اسلامی و دهه فجر ندارد و بلکه در مقابل ارزشهای انقلاب است.
(sm172)خب گفتم که هماهنگ میکنی باز میزنه بهم این فیلمای کلاسیکم سخت پیدا میشه من 720 دان کردم همه جا dvdrip گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Soft Skin 1964
با دکمه های " ج " و " چ " دستی هماهنگ کن هر دفعه که بهم میریزه اوایلش سخته ولی کم کم عادت می کنی بعدشم برای یکی دوتا فیلمی که هماهنگ زیرنویس نداره چاره ای نیست من 4 فصل سریال هاوس رو همینجوری دیدم (sm120)
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند.. (sm50)