نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتوشاپه؟(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتوشاپه؟(sm50)
(sm50)
عشق دورم ... (sm50)
آلبوم علیرضا قربانی و همایون شجریان با آهنگسازی مهیار علیزاده اوایل آذر ...
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست فیلم هایی که قرار ببینم ...
below - 2002
Black swan - 2010
Panic.Room - 2002
Pi - 1998
Requiem.For.A.Dream - 2000
Se7en - 1995
The Fountain - 2006
The.Game - 1997
The.Girl.With.The.Dragon.Tattoo - 2011
The Wrestler - 2008
7Samurai - 1954
Macbeth - 1948
(sm172)حوصله سر برنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکبث خوبه ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینارو به چیز خودمم حساب نمیکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و ایضاًنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه چی میگه ... (sm25)
رییس واسه این زیرنویس چی باید بگیرم هر چی میگیرم هماهنگ نیست
ی یری فیلم کمدی تو مایه های امریکن پای معرفی کنید(sm173)
ریپ خودم (sm120)
Hangoverنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلا دیوس چن بار گفتم زیرنویس که هماهنگ نی خودت هماهنگ کن ..
پس من چی بیبی؟! (sm172)
سینجول امروز رویت شد ، چه تیپی زد ناکس (sm50)
دیوس خودتم خوبی که .. :l
اونجا همه سیخ بودن رو حامتین مخصوصا موهاش .. :l
همه که مثل الی نیستن قدر ندونن (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی !?؟!
هادی بیا تلگرام کارهایی کهع میخواستی رو بهت آموزش بدم ..
نمودی منو یادم رف دیشب ..
امیر اون داستان هم کار نداد فوکی رمزنگاری شده س ..
ولش همیجا میگم همه استفاده کنن ..
اولی شی بود !?؟!
آها idm ..
ممر الان آلبومارو برات آپ میکنم یادم نرفته ..
الان دارم میرم بیرون شب برمیگردم بگو ازینجا ..
از کجا بگم !?؟!
الان بلدی برا IDM تولبار درس کنی مثه این ..
خب فوکیده من چه کنم ..
(sm54)
زدم آپلود هر 3 رو ..
یک جرعه وفا از لب دریا طلبیدم.. لب تشنه دویدم... (sm50)
میخواستم خودم هماهنگ نکنم که آخرش هم مجبور شدم خودم ور برم تا درست شهنقل قول: