سلام چطوری ممد حسین
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چطوری ممد حسین
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيمت خونه هم رفته بالا فك كنم سفال و ميلگرد و مخلفاتشو هم وارد ميكنن (sm50)(sm77)اين چند روز هم كه قيمت ماشين رو بورسه(sm39)
(sm50)
سالي كه نكوست از بهارش پيداست(sm1)
(sm27)
آهنگ ساز جانیه . . . (sm50)
سلام رفیق خوبم خدا رو شکر تو چطوری چه خبر سر به ما نمیزنی (sm66)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بیا تلگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نگاتو نگیر از یه مردی که خستست ... (sm172)
- (sm50)
چاو رَشِه ... چاو رَشِه دل کَشِد
(sm26)
(sm50)
سلام دوس تان من میخوام روی یکی از درایو هام عمل Shrink (کوچک کردن فضای درایو) رو انجام بدم اطلاعات درایور حذف نمیشه؟
سلام صادق.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم.
فقط زیاد کم نکنی طوری که اطلاعاتت بیشتر از حجم جدیدت باشه.
با خود ویندوز انجام دادم با هزار بسم الله(sm70) خدا رو شکر چیزیش نشد.(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خداروشکر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا خارش نی که کافیه یه چی گرون شه ملت در دست هم میدین به بیشتر گرون شدنش از بس که حمله میکنن واسه انبار کردن تا خودشون بفروشن گرون تر!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه کسی نخره نره سمتش ارزونی راه میفته چون کسی نخره می گنده به همه چی ولی کو عقل...
(sm50)
سهیل دیوث بیا تلگ
(sm2)
(sm50)
(sm50)
فقط تو نیستی که شبونه رفتی
فقط تو نیستی که دروغ می گفتی . . . (sm50)
موزیک مجبوری نیست
ولی توش بد جوری گیر کردیم . . . (sm50)
- (sm50)
(sm168)
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
نمیخوام چشمام، دنیا رو ببینه
(sm172)
سلام .
میخوام یه عکس گیف درست کنم
چجوریه
ما تو راسته مفت خورا یه آشنایی داریم . . . (sm59)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . .
این کیفیت توی جیب شلوارم بوده . . . می خواستم بشورمش ، پیداش کردم . . . (sm2)
بلی ، شجریان خداست . . .
این دی وی دی ، نسخه ی ارشادیه . . . 4 دقیقه سانسور داره . . . نمی دونم کجاش . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه توی هیچ سایتی و نه توی یوتیوب نسخه ی 91 دقیقه ای رو ندیدم . . . همه جا 87 دقیقه اس . . .
بیا 4 تا دی وی دی یِ شرکتی یِ فیلم آپلود کن ، ثوابش برسه به روحت . . . (sm2) (sm50) (sm2)
کسی نباشه که این فیلم رو تماشا نکرده باشه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با فیلم بای سیکل ران 1367 زنده گی کردم . . . (sm74) (sm127) (sm74)
آغا این فیلم سفر قند هار 1379 یه مسئله ای هم داره . . . (sm172)
بازی گر نقش پزشک امریکایی فیلم ، رسماً از عاملین ترور رژیم ج ا هستش . . . (sm3)
علّت استفاده ی محسن مخمل باف از این قاتل توی فیلم ، در نقش یک پزشک انسان دوست ، روشن نیست . . . (sm50)
حمید جان در جریان هستن . . . (sm50)
من بیدارم ...