آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران بودم ....تعمیر خونه داشتمنقل قول:
هنوزم مونده گذاشتم واسه بعد از عید هوا سرده (sm120)
به به .. سلامتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یخ نزنی(sm120)
یاران خیلی دلتنگت بود(sm120)
آخه باهاش خیلی خاطره داشتم (sm2)نقل قول:
تو تیمارستان عشقت واژه هامو بستری کن
شبامو لبریز خورشید روزامو خاکستری کن ... (sm118)
هر شب از غم فراقت تا صبح ضجه میزد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگر بریدم از تمام دلخوشی ها
مبهوت و گیج و منگ و غافل ، چای لطفا !
(sm50)
اشترم کجایی
(sm120)Mustang
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما هنوزم شک دارم بهت (sm120) راستشو بگو اگه سایت ممه ای رفتی بگو پیش خدا وساطت کنم (sm120) اخه خدا اینجا نشسته چای مینوشه سلام میرسونه (sm2)نقل قول:
اگه منو نداشتی میخواستی چیکار کنی ؟ (sm120) محبوبیتت رو مدیون منی (sm2)