سارا الان توی این تاپیکِ؟ (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سارا الان توی این تاپیکِ؟ (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينجا تايپيك با جنبه هاس ، عزيزي(sm10)نقل قول:
من از تو بدترم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چی هست اصن ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خواستم یاد و خاطرش رو زنده کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یکم بالاتر ، خیلی سفر به تهرون در این ماه متبارک خوبه ، امسال دو بار دارم میرم (sm172)
عاقا کی خونش نزدیک 15 خرداد هستش من ناهار برم خونش ، نامردا همه جا رو میبندن (sm2)
دیگه ماست مالیش نکن ، بوش سرمونو برد (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نويد جان (sm127)
ميدونست جنبه شوخي دارم ، يه شوخي كرد جواب شوخيشم گرفت (sm176)
(sm169)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینیم اون روزی رو که داریم سر نوه و نتیجه هامون داد میزنیم :
"هیسسسس! سر و صدا نکنید ببینم این نتیجه مذاکرات چی شد ؟!!"
مامااااااااااااان این اصن یادش نمیاد ، ازم عذرخواهی نمیکنههههههههههه (sm2)نقل قول: