(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من میگم پولمو بدین زودتر بگیرین میگن دادگاه و پاسگاه و ... ما طرفو محکوم کنیم پول بده بعد بگیریم ...
یعنی مشخص نیس 1 هفته 1 ماه چقد باید علاف باشیم و گربه مردمو آب و نون بدیم و وابسته هم نشیم (sm1)
اینقدر که هوادارهای استقلال و پرسپولیس ایسلندی تشویق کردن ، خود ایسلندیها اینکار رو نکردن. الان تو ایسلند بهش میگن تشویق تهرانی ! (sm120)
(sm1)خیلی ساده میشد همه چیو حل کرد
من گربه رو پس میدادم به دلال تا بهشون بده
با همون پول یه گربه جایگزین میخریدم ازش
این که این همه شکایت و پیچیدگی نمیخواست 2 تا زن با هم لج کردن اینجوری شده (sm1)
نقل قول:
آب و نونی که بهش میدی رو فک کنم بشه پیگیری کرد و ازشون گرفت در نهایت... البته سخته ولی ممکنه... مهم اون وابستگیه که کم کم بیشتر و بیشتر میشه (sm25)نقل قول:
با زن ها معامله میکنی همینه دیگه (sm2)
- (sm50)
(sm81)
غمگین مثل پدری که بهش سبد کالا تعلق نگرفته (sm50)
(sm2)1- زن هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- تهرانی ها
علیرضا نتم هی قطعی میده از چیه؟(sm25)