باع (sm25)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باع (sm25)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این نشانه چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهله آقا بعله پس چی فک کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این جور موارد فقط جیب باباهه به کار میاد و بس !
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جزییات عمو نصر؟؟! (sm50)
درگیر زندگی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا در جریان نیستم . رادیو خارج از حوزه استحفاظی ماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو که کپ کرده فعلانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم همه درزارو موم زده لامصب (sm50)
بازم میشه یه اطلاعاتی رو در آورد ولی واسه یه بنده خدا بد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیره پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوره که رادیو کپ کرده؟
(sm77) ؟؟!!نقل قول:
احتمالاً هفته ی دیگه خبرشو میزنه
(sm50)
(sm50) لنا هدی ..
نه خوب همیشه یه هفته زودتر میگفت (sm120)نقل قول:
احتمالش هست که پخشش با رادیو نباشه (sm50)
کینگ یا جم ؟!نقل قول:
بعید میدونم
مربیانی که در حسرت تیمملی سوختند
(sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف از ناصرخان
مرحوم ناصر حجازی برای آنکه در سالهای میانی دهه 70 مربی تیمملی شود هیچ کم نداشت. بازیکن و کاپیتان سابق تیمملی بود، بین مردم و 2 طیف تماشاگر رنگی فوتبال بهرهمند از محبوبیت و وجاهت بود و بالاخره با تیمهایی چون محمدان بنگلادش، شهرداری کرمان، بانک تجارت تهران، سپاهان و ماشینسازی خوب کارکرده و این تیمها را به بهترین شرایط وقت در مقاطع مورد اشاره رهنمون ساخته بود، حجازی در سال 76، استقلال را هم قهرمان لیگ کرد. ناصر حجازی زمانی میتوانست سرمربی تیمملی شود که فوتبال ایران از سر ترس مربیان داخلی، سکان تیمملی فوتبال را به دست مایلیکهن سپرده بود. درجایی که هدایت تیمهای ملی بزرگسالان و امیدها، دست مایلیکهن، استانکو، پورحیدری، انور عبدویچ، یورگن گده و ... بود، حق حجازی کمتر از یکی، دو سال کار در یکی از این تیمها نبود .
اونا که نه ولی پخش خودش امکان داره (sm50)نقل قول:
ینی از 20 هزار تا بگذره ، خودش پخش کنه ؟!نقل قول:
البته کارهایی که رادیو میزنه ، قبلش هیچ کامینگ سونی زده نمیشه ولی اینو 4 ماه میشه کامینگ سون زده !!
آلبومه (sm173)
اساتید محترم و محترمه کجا هستن که ما از بیانات گهربارشون کسب فیض کنیم
یه 15 صفحه از دیروز بیشتر نرفتین ، جای بسی تعجب داره
نه بابا کجا سون زده؟ یبار فقط سون زد اونم چندتا با هم بود که یکیشون نصر بودنقل قول:
خبر سون رو قبل عید فقط من و خودت زدیم (sm2)
(sm77) soon a surprise زده بود قبل عید دیگهنقل قول:
موزیک ویدئو که سورپرایز محسوب نمیشه ! آلبومه که میخواد خودش منتشر کنه !
کامینگ سون جدید هم به آهنگ پاییز حامد حنیفی میخوره بد جور
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس ادیت خودم بود که فیس منتشر کردیم (sm2)نقل قول:
(sm77) دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
این یکی چی کار خودت بود ؟ (sm120)
این نه خودش گذاشتهنقل قول:
خبرشو قبل عید داشتیم ولی عواملو لو نمیده (sm98)
پخ پلیز (sm2)
آخه مرد حسابی موزیک ویدئو که سورپرایز نمیشه چرا الکی جو دادی (sm2)نقل قول:
خوب معلومه که لو نمیده ! اما دمش گرم که میخواد خودش منتشر کنه ! قدیما چی میگفتن اونکه از پول گذشت از پل گذشت (sm120)
بچه ها من یه مشکل فنی با سایت tinysub.net دارم مشکل به این صورت که وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم نه تنها دانلود نمیده بلکه بعد کلیک روی لینک دانلود دیگه هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم یه جورایی میشه گفت دسترسیم از اینترنت قطع میشه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا مشکل حل بشه والا نمیدونم این مشکل از چی می تونه باشه شما می دونید بگید کلافه کرده منو(sm178)
گفتیم فضا عوض بشه (sm2)نقل قول:
البته پخش خودش هم خودجوش حدس زدیم (sm2)
(sm2)بیا بریم اون پشت مشتا لینکو بذار لا روزنامه ساعت سه بنذازش سطل اشغال رو به رو دکه بیام برش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اسم آهنگ هم بزن پاییزنقل قول:
آهنگ و تنظیم : حامد حنیفی
شعر هم یه بابایی گفته دیگه(sm120)
اگه مطمئنی که کاورو بزنیم (sm50)نقل قول:
یا خدا (sm2)
چه ها من یه مشکل فنی با سایت tinysub.net دارم مشکل به این صورت که وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم نه تنها دانلود نمیده بلکه بعد کلیک روی لینک دانلود دیگه هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم یه جورایی میشه گفت دسترسیم از اینترنت قطع میشه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا مشکل حل بشه والا نمیدونم این مشکل از چی می تونه باشه شما می دونید بگید کلافه کرده منو(sm172)
امیر داری البومو میفرستی چی شد پ ؟ (sm2)
(sm127)(sm118)
الان یه تستی با تور می کنم ولی فک نکنم جواب بده چون قبلا تست کردم و بازم همین مشکل پیش میاد نمیدونم فقط من همین مشکل رو دارم یا دیگران هم همین مشکل رو دارننقل قول:
دوهوهوهوهوهودوهوهو (sm118)
نه بابا (sm120) اما 99.9 درصد کار حامد حنیفی ِ (sm120)نقل قول:
رادیو هم خبرشو میزنه هفته دیگه نگران نباش (sm120) آخر اردیبهشت هم خبر سیاوش قمیشی رو میزنه ، بازم نگران نباش(sm120)
هولی شت (sm77)