[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهلا سرشار - گریه های مستی (sm50)
(sm120)
(sm120)
سلام! کسی میدونه این آهنگ هایده مال کدوم البومشه ؟
Hayedeh - Shahr Ashoub
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که خیر . . . ولی به زودی . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نسخه ی یوتیوب رو دارم . . . داغونه . . . یعنی تصویر و صدا خوبه ، فقط کشیده شده نا جور . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . . کاری نکردم . . . (sm176)
نمی دونم پارت های 1 و 2 و 3 و 5 از فیلم دل شده گان 1371 چی شده که برات ارور می ده . . .
باید از بچه های دیگه بپرسی به بینی دانلود کردن ، مشکلی داشتن یا نه . . .
حالا تو یه بار دیگه این پارت هایی که مشکل داری رو دانلود کن ، شاید درست بشن . . .
در مورد خرید فیلم هم من حرفی نزدم . . . چون کسی رو برای خریدن فیلم نمی شناسم . . .
به بچه های تاپیک که صحبت خرید رو می کردن پیام بده . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار سر فرصت دو باره آپلودش می کنم . . . (sm10)
رسول این راه حل رو تست کن ، به بین جواب میده یا نه . . .
این روشو هم تست کرده بودم ولی چون Recovery Record نداره مشکلو حل نمیکنه. از طریق زدن تیک Keep Broken File میشه همشو استخراج کرد ولی تصویر مشکل داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . . پس یه جای دیگه کامل آپلودش می کنم . . .
(sm50)
میقلبی(sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزین که تمام نشد . اعتصاب سراسری کردن که دیگه حمل سوخت بارگیری نکنند بخاطر اینکه :
کرایه ها پایین - بیمه هاشون بالاست توان ریختن ندارن - لوازم یدکی ماشین گران شده
(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاسری ها که به ک.یرشونم نیست
بدبخت راننده(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ ماله آلبوم گنجینه 1 هستش
این کاست هیچ وقت سی دی نشد .
شعرش قشنگه ولی این خواننده اصلا خوب نخونده و همین که قیافه اش زنونه هستش سینا سرلک میخوند عالی میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دقیقا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشم یجوریه وقتی صداشو میکشه شبیه صدای مهدی مقدم میشه (حالا اینجا معلوم نمیشد}
تیتراژ مسابقه ثانیه ها رو دقیقا مثل مهدی مقدم خونده.
سینا سرلک میخوند حرف نداشت (sm172)
(sm120)
محمدحسین، لینکهای شب جمعه هنوز فعاله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هنوز نگرفتی (sm54)
اون دو قسمت آخر رو نه (sm128)نقل قول:
پس برو دانلود کن حالشو ببر فصل دو تابستون شروع میشه (sm135)
چه عالی (sm120)نقل قول:
ولی عجب برنامه ای بود محمدحسین.
کلا نوآوری بود (sm127)
آره ولی بعضی مهموناش اصلا خوب نبودن معروف ها را بیارن (sm89)
درستهنقل قول:
ولی بیشترشون خوب بودن (sm51)
مثلا بهزاد بلور و ندا و سحر خوب بودن.
آره اونا که عالی بودن (sm120)
(sm50)
چی بگم از دستِ تو ای روزگار ... (sm50)
امید - دلخوشی (sm172)
چـــی بگم از دســـت تو ای روزگــــــار
ای کــــه در نــــا پایــــــداری پایـــــدار
دیگــــه دستت رو بــذار تو دســــت من
به تـــو چی مــی رسه از شکســــت من؟
ازم آرام رو بگیـــر راحت دنیام رو بگیر
از لبم جامو بگیر و دلخوشی هام رو بگیر
اما احســـاسی که مـن بهش دارم ازم نگیر
اما احساســـی که من بهــش دارم ازم نگیر
اگه گنجی سر رامه جــلوی رامو بگیر
اگه دنیا همه کامه همه دنیـــــامو بگیر
و دلخـــــوشـــــــی هــــام رو بگیـــــر
اما احساسی که من بهش دارم ازم نگیر
ای فلک بر ســـر من یه دنیــــا منت بگذار
واسه عاشـــق شدنم بازم یه فرصت بگذار
تو دیــــار بی کسی در نمیـــــاد بـاز نفسم
من گذشتـــم از خـــودم بــرای اون دلواپسم..
بخدا التماس کردم ... بخدا التماس کردم تا چرخ روزگار را بر وفق مراد تو بچرخاند، تا الهه ی عشق از حمایت من روی برنگرداند من دریا و زمین و آسمان و ستاره را به حرمت شکوه عشق تو تقدیس میکنم...
(sm74)
به تـــو چی مــی رسه از شکســــت من؟ (sm172)
شکست خوردی معلومه (sm98)
نه بابا (sm120)نقل قول:
با این اوضاع فعلی، عاشقی رو کلا فراموش باید کرد (sm50)
من کلا روی متنِ شعر دقت میکنم (sm74)
(sm25)(sm178)
آقا حتما گوش کنید عالیه(sm81)
Arzhang Amirfazli - Bi Bi