تهيه كننده : علي انصاريان (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
تهيه كننده : علي انصاريان (sm30)
مثلا قیمت پایین تر میخوای اینا هم هس کیفیتش واقن خوبه 30 وات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اگه از صبح به هر دری میزدی بسته بود..چادر به سر تو این گرما وایمیسادی تو صفی که اخر سر میگفتن برو یه مرد بردار بیار تو زنی از من بدتر بودی..(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس بیو بدم سوالات ذهنیت برطرف شه؟اتفاقا یه مدت معلمم بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)دیدی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا از یه نظر نمیخوام خیلی هزینه کنم در حد 300 و اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 30 وات به نظرت کم نیست؟؟
(sm70)
چو دانی و پرسی سوالت خطاست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگر میخوای 300 هزینه کنی که خیلی دستت بازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون همه جور اسپیکر داشتم اینو با اطمینان بت میگم اسپیکر خوب و با کیفیت بخری حداقل 20 وات داشته باشه راحت میتونی اهنگ گوش کنی لذت ببری ! بقیش قرتی بازیو جنونه ! (sm59)