من گفتم قطع کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من گفتم قطع کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره درباره دول ممد دوبری یعنی میخونه ؟(sm2)
خیلی جاکشه (sm2) خاک بر سرش الاغش (sm3)(sm2)
اینو باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفنگ اب پاش (sm30)
ولی کار حنیفی نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش (sm50)
(sm10)
مهم اینه کار خوب باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود (sm10)(sm120)
امیر اومد کار شاهین ؟ اگه اره بفرستی ممنون میشم (sm10)
امیر پخ
اخر این شاهینو یه جوری به گا بدن فجیع ترین مرگ و قتل جهان نام بگیره (sm2)
اگه میتونستن تا حالا تموم بود کارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچسبید ... (sm172)
mammad اضافیه (sm120)
مَمَد نه مَممَد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
example : mamad dahan lagh (sm2)
با ***** شکن جواب میده ولی قبلا تست کرده بودم جواب نداده بود(sm50)
اره از پینگ نته یه پینگ از 4.2.2.4 گرفتم افتضاحه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از کارهای پنهانی
امان از حرف های در گوشی
امان از خود شیرینی و ... لیسی
امان از ایرانی جماعت که به خاطر جنس مخالف ، حاضره هر کاری بکنه
امان و امان و باز هم امان
(sm50)
چرا درمورد ریک خونده :| (sm2)
ریکم دهنش لاشی (sm50)
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=261ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=264ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=286ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=281ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=282ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=292ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=297ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=283ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=277ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=290ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=295ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=293ms TTL=50
(sm3)
به گزارش خبرنگار موسیقی ایسکانیوز، در آن سالها رقابت تنگاتنگی هم بین گروه کوچ و گروه آریان در عرصه برگزاری کنسرت جریان داشت. تا مدتها این دو گروه علاوه بر رکورد داری در زمینه فروش بالای آلبوم از بالاترین میزان استقبال هوادارن از اجراهای زنده هم برخور دار بودند. این دو گروه قادر بودند تا در طی پانزده شب با سی اجرا صندلیهای سالن میلاد نمایشگاه بین المللی را از هوادارن پر کنند. عده بسیاری موفقیت و شهرت کم نظیر گروه اریان را مدیون آلبوم اول این گروه یعنی گل آفتابگردون و طرح جلد ان میدانند.
(sm50)آی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایت بگین دو تا روکش بگیرم برا ماشین (sm120)
فارسی سازی خواستید در خدمتتون هستمنقل قول:
من دارم یا امیر (sm173)
من که کار خودمو دارمنقل قول:
زیر 2 تومن کسی برات کار انجام نمیده خیالت راحت
در ضمن وردپرس سیستمش به درد وبلاگ می خوره نه سایت موسیقی
لینک بدین ممد نوبری
دوست و هم کلاسی (sm120)نقل قول:
خبرشو بهت میدم
به همین خیال باش (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
از اون سخنان حکیمانه ت بودااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نمونه کارشو میفرستم برات
برو سایت وردپرس رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
کل ئنیا استفاده میکنن ولی نه برا موسیقینقل قول:
مایه دار(sm59)نقل قول:
بهش گفتم
گفت نمونه کارا برات میفرستم
فرستاد پخ میکنم واست
(sm2)نفهم
ما می گفتیم پتروس (sm2)