به وحید بگم بیاد بینیم کار خوبی کردی یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به وحید بگم بیاد بینیم کار خوبی کردی یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر وینمپ دانلود کردم الان گزینه ریپ رو پیدا نمی کنم
فتاحی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جت ایودیو مگه نداری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
کیفیت ریپ Winamp بهترهنقل قول:
با کی ای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی صفحه اول شعر تفنگ سر پر رو اصلاح کن.(sm176)
(خسته از روزای غمگینه بدون ِ اتفاق) درسته.
البومو که نمیخوام شاف کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از البوم سیزده 11 تا خریدم الان فقط ازش یه نسخه دارم (sm120)میدم به رفیقای وری فابریک (sm120)
سنپطرزبورگ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اری-هنوز سالهاست سر کار نرفتم تا تو به مسئولیت بدی دیگه کم کم دارم از بی پولی به .... میوفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت زیادی نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا هم گاهی خودشونو خراب میکنن اون چه فیلمی بود پرویز بازی کرد اخه(sm70)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اژانس و الی فیلمای خوبین .... کاهانی فیلماش بد نیست خصوصا هیچ(sm50)
ای بابا هیچی ندیدی که (sm50)
آدرس بدم؟(sm120)نقل قول:
صفحه اول 4 تا آهنگ قبل از آلبوم محسن سرجمع اندازه پست محسن بازدید نداشتن (sm2)
با این تاپیک قابل مقایسه نیست (sm25) فقط اگه تاپیک 13 قبلی بود قابل مقایسه بود (sm25)
قابل تو رو نداره (sm120)نقل قول:
اگر همون پیمان فانس باشی با خودت(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرا صفحه اول اشتب بعضیهاش (sm2)
سن پطرزبورگ خیلی شونه تخم مرغیه باید فیلم فاخری مثه چارچنگولی رو ببینی(sm2) سینمای ایران(sm70) یادم نمیاد اخرین فیلم ایرانی که دیدم چی بود(sm2) اها جمعه بود شبکه تهران فیلم همبازی رو نشون داد حمید فرخ نژاد و نیکی کریمی که خر میبرن تو خونشون(sm120)نقل قول:
مگه من وزیر کارم؟ (sm2)نقل قول:
نه اخوی کوچه رو اشتباه اومدی(sm70)نقل قول:
تاپیک جام جهانی ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قلب من بازی نکن ای خوب من ای خوب خوب(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی فیلما خوبن ولی به یاد نمیمونن....مثلا اسب حیوان نجیبیست 5 سال دیگه به یاد کسی نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه سال های جوانیم به pes و fifa گذشت(sm2)(sm50)
الی رُ بیشتر از جدایی دوس دارم(sm50)
فتاح پیمان خودمون از این خیلی بهتر بود بیا بریم (sm2)نقل قول:
می خوام بریزم تو mp3 برم بیرون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس دیگه ای نبود(sm81)
الی . . .
تعداد بیشترین آنلاینا هم؟ (sm128)نقل قول:
تا قبل از آلبوم از ما عقب بودن حالا شاخ شدن(sm2)نقل قول:
هر فیلمی که پیمان قاسم خانی نویسندش باشه مشتاق دیدنشم(sm173)نقل قول:
دارم کاور میکنم 26 مگ بذارین کنار ..
تبریزی با طبقه ی حساس رید(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال جام جهانی (sm120)نقل قول:
اهومنقل قول:
ما زياد امكانت نداشتيم از اول (sm70)(sm50)
صد در صد (sm50)
اینا اگه درست تاپیک رو انگولک نمیکردن کلی هم از گوگل بازدید داشتنقل قول:
ولی دیگه اینقد گوگل رو مسخره کردن کلا بازدید گوگل رو ندارن گوگل دیگه بدش میاد از این تاپیک
تا صفحه 20 دیگه هرچی وبلاگ مسخره هم میان ولی این تاپیک نیستش (sm2)
چجوری با Winamp ریپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ارومتر از اون پیمانه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoroushChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2000 تا آنلاین بودن؟ (sm77)نقل قول:
رکورد بوده این تعداد آنلاین این تاپیک مقایسه نکن (sm2)
تازه ما تو يكماه اينا مدت هاست اينجان (sm120)نقل قول:
2 سال دیگه یورو میگریمشون (sm120)نقل قول: