دیگه تنهاتر از این، نمیشه باشم، میدونی؟ (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه تنهاتر از این، نمیشه باشم، میدونی؟ (sm178)
آره میدونم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
ای کاش همه میدونستن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
سلام
نمیدونم جای درستی درخواست میکنم یانه . ولی من آهنگ سوغاتی هایده رو میخواستم با کیفیت Flac
چقدر زیباست این آهنگ ولی متاسفانه کیفیت خوبشو پیدا نکردم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش.
چطوری؟
یچیز میگم صادق، شاید باورت نشه!
مچ پام چند روزی درد میکرد، یکم سرکه همون قسمت مالیدم، در عین ناباوری، خوب شد (sm2)
بازم وفارو خط زدم که بی وفایی باب شه (sm50)
عاشق سحر بودم از همون تنگ غروب (sm50)
به حرمت شکوه و غم
مگیرش از من
(sm50)
سلام داداش قربونت تو خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا؟(sm2) از معجزات سرکه(sm120)
کلمه خارج از کشور رفتیم درست نیست خارش از کشور درسته رفتیم خارش (sm14)
فدای تو، خوبم، ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی (sm59)
الکی اون آخونده از سرکه تعریف نمیکرد (sm2)
(sm50)
غرورِ من شکسته شد ...
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm172)
Hoorosh Band - Ye Eshtebah
آخرش دنیای نامرد، دستِ ما دو تارو از همدیگه وا کرد ...
(sm50)
Yousef Zamani - Sukur
(sm50)
این چه عکسیه گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار عکس دختر یکجوریه خخخخ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alihojjati [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . .
لینک پارت 10 مشکلی نداره . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش دانلود از آپلود بوی رو این جا به بین :
سلام صابر حان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم صابر، این فیلمی که گوگوش و بهروز وثوقی بازی میکنن و داخل یک صحنه بهروز وثوقی میاد از گوگوش پول میخواد بگیره اما گوگوش یک ضربه به پشتش میزنه، اسم فیلم چیه؟
سلام روی ماهت . . .
نمی دونم . . . این جور چیزا یادم نمی مونه علی . . .
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما صحنه های داغ خوب یادت میمونه صابر (sm2)
پیداش کردم (sm135)
ماه عسل 1355
(sm50)
ناصرخان ملک مطیعی درگذشت (sm81)
(sm74) ای داد
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمون (sm81)
(sm50)
رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام (sm172)
خودش از قبل شانسی استفاده کرده بعد پیش خودش گفته عجب چیزیه برم به ملت بگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مخابرات اینترنت گرفتم سرعت دو مگ
دانلودم به صد کیلو بایت نمیرسه
کجایی که داشتو کشتن (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو مگابیت واقعی که نیست تقسیم بر یک هشتم میشه سرعت 256 کیلوبیت . سرعت هاشون پایینه . قیمت هاشونم بالاست