128 هم بگیری از 320 بقیه کیفیتش بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
128 هم بگیری از 320 بقیه کیفیتش بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کن آقا بهونه نگیر 75 مگ دیگه چیزی نیست (sm120)
75 مگ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم (sm132)(sm120)
تو حواست به این 3 تا چونی باشه(2 تا رسول+ممه) بقیه کاری ندارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی حق نداره از کار جدید موکل من ناراضی باشه (sm120)
(sm10)
فک کنم دکلمه ''آیینه'' ازش تو سایت هست ولی تو نزدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرا و دکلمه هاش بدک نیستن قبلا تو ''2 در 1'' با علیرضا آذر هم فیت داده بود...
کلا کارش خوبه اگه خواستی بزن (sm120)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو خیلی قشنگه فقط کیفیت نداره چرا نزاشتی 320 دل کنم (sm137)(sm2)
خب بکن ضرر نداره(sm2)نقل قول: