(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستگوترین آدم بد منم
و
تو بهترین دروغ سال...
(sm50)
نمیدونستم عکساش کجاس برم ببینم...این مهشیده واقعا اعتبار ابی رو رسما کشید پایین و مث زالو داره کارنامه و کلا هیکل ابی رو میمکه(sm59)نقل قول:
ی مقایسه کوچیک کنید زن داریوش جان رو بااین مهشید... اینجور وقتاس که میگن زن می خوای بگیری چش و گوشتو وا کن و سرت کلاه گشاد نره(sm50)
ولی از هر زاویه نگاه میکنم اونایی که زن ندارن بهترن ...
ک.یرم تو زاویه ات چطوری میلادووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینم یه جورش به حساب میاد ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه ...
منم همینطور(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم نشده هنوز خدمت مقدس ؟
در کس یکی شهر را ، هوشیار نمی بینم (sm50)
عامو ک.س ننه خدمتا 3 ماه دیگه دارم دیگه نمیکشم(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دست ارش کلیپ س ک س ی نیومده
کل کلام ابی تو این اهنگ اینکه لخت شو من بکنم (sm2)
بذا ببینم این ویدیو شی شیه
شی شیه؟!!!! (sm25) تاثیرات سینجول (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه... تو الیِ سابق نیستی
بای
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلد نیستن لب بگیرن
(sm2)واخ واخ لباسشو انداخته رو زمین داره جالب میشه
اینجا که میگه تو بسترم فواره شو یعنی شی شی (sm2)یاد فیلم امریکن پای افتادم پسره هم اومد شرتشو کشید پایین یه فواره ارضا شد دختره پاشید رو دیوار
اوه اوه لخت شده اینکه خیطه خانواده های ایرانی عذاب میکشن
(sm2)مهشید
زد زمین (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزت ب خدمت داداش...من که تازه تموم کردم هنوزم هنگم و باورم نمیشه...(sm81)
افتضاح بودم اما همین که نباختیم جای شکرش باقیه
فواره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکا باشه داداش منم به امید ایزد تمومش میکنم کجا خدمت میکردی؟ چه نیرویی بودی؟
ترجیحا mp3 گوش کنین
البته mp3 هم سیخ میکنه ادم (sm59)
عاقا میخوام اکانت تلگرام بسازم این ارور رو میده : internal server error (sm25)
قربونت عزیز...ایشالا شما هم بسلامتی تموم کنی و ک و ن لق همشون(sm50)نقل قول:
نیروی افتظاحی اونم بدترین جا پلیس راه اونم از نوع گیلان
چاکرتم داداش(sm10)نقل قول:
منم نیرو انتظامی یا به قول خودت افتظاحی(sm59) ... آره .. آره کیون لق همشون(sm59)
الان داشتم ب همین فکر میکردم خیلی خزه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول دکتر هاوس قشنگ بود بوگو بدانلودیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین داستانش اینجوری هر قسمت یه مریض میارن پیش دکتر هاوس که بیماری ناشناخته ای داره این باید مداواش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90 درصد سریال توی بیمارستانه ولی در کنارش داستان و زندگی شیخصیت های سریال رو هم نشون میده
اگه از دو قسمتش خوشت بیاد عاشقش میشی ! شخصیت هاوس یه چیز عجیبه دیالوگ ها هم محشره
ژانرش درام پزشکی -معمایی هستش
من همیشه از این سریالایی که هر اپیزود یه داستان جداگونه رو روایت میکنه بدم میاد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کنار داستان جداگونه ! یه داستان دنباله دار هم داره ! ببینی متوجه میشینقل قول:
سی سالگی (sm50)
فهمیدی منظورم چی بود میگم اون شخصیت تو اون سریال جدیده ببین بگو قشنگه یا نه منظورم سریال هاوس نبود کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها باشه (sm59) گذاشتم تو لیست دانلودنقل قول: