هر کی با استاد کار اول باید از من اجازه بگیره اگه استاد وقت خالی داشت اونوقت میتونی آخر هفته با ایشون صحبت کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی با استاد کار اول باید از من اجازه بگیره اگه استاد وقت خالی داشت اونوقت میتونی آخر هفته با ایشون صحبت کنه
(sm169)
میلاد با یه دختره دوست شدم خیلی بی رحمانه تر زیباس (sm2) تازه هم شمارشو دارم و پیام میدیم و زنگ میزنیم هم با هم رفتیم بیرون ! (sm59) تازه فقط 5 تومن اتود خریدم واسش همین کم خرج (sm2)
اول میری،320 دانلود میکنی،کامل گوش میدی،میای تعریف میکنی کدوم ثانیه کدوم اهنگ عوض شده که بفهمم گوش دادی.بعد بیا صحبت کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم مال یه کشور دیگه ست کارتاشونو نگاه کن (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم از صبح رو ریپیته خیییییییییلی قشنگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میفرماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ک ... میفرمان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نیز بگذرد ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]