کاری با مورده رسول ندارم ولی کلا دخترا در سنه دبیرستان ح.ش.ر.ش.و.ن بالاست.عینه ماست پا میدن برای دوستی.ولی بزرگتر که میشن طاقچه بالا شروع میشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کاری با مورده رسول ندارم ولی کلا دخترا در سنه دبیرستان ح.ش.ر.ش.و.ن بالاست.عینه ماست پا میدن برای دوستی.ولی بزرگتر که میشن طاقچه بالا شروع میشه(sm2)
قیافه ها رو.اینا مفتی هم بخوان بیان من قبول نمیکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کلا فقط با زن های سن بالا ترجیحا شوهر حال میکنم اصلا پایه ی همه چی هستن (sm25)
بیا برو دیوث همون اول کار که بحث عشق و عاشقی نیست بی صواد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مملکت عسلامی به مردم چه ارتباطی دارد که چه خوب است و چه بد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن دیوث حیف ازش عکس ندارم قیافش شبیه ترانه علیدوستی یه نمه ! بی رحمانه تر زیباس باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که منو دیدی در حد من هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قهوه خونه بودیم منو دوستم و اونو دوستش یه تیکه ها بهش انداختم که سابقه نداشت دوستم میگفت دهنت سرویس اینارو از کجا یاد گرفتی (sm2)نقل قول:
اینقدر بچست که تله مله نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با هرکی دوست میشم قبل از اینکه بخوام حتی سلام بکنم مخ بزنم تمامه عکساشو با کیفیت اریجینال میگیرم ازش(sm2)(sm2)
نه والا اصلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]