(sm2)اینکه خیلی بی حیا بود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اینکه خیلی بی حیا بود
خلاصۀ 4 دقیقه آهنگ یه کلمه س!(sm2)
(sm120)
- (sm50)
(sm120)خواننده ای که یاس باهاش فیت داد الان با امینم فیت داده
بهترین دوست،دشمنت باشد(sm50)
یه رفیق دارم باباش سینما داره
این فیلمی که اهنگ بید مجنون روشه رو داره
(sm120) اهنگ چاوشی رو از روش جدا کرده یه فرمت خاصیه نمی دونم چجوری کانورت میشه 155 مگه حجمش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری تف میدی لاشی در این مورد شوخی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس این سریال بهتره یا true detective
true detective رو دیدم البته ولی اینو ندیدم کودوم بهتره
مبارکه وام گرفتی ؟ (sm2)
فن سی پی یو نیومده (sm74)
سریالا مث ژانر های موسیقی هستن نمیشه مقایسه کرد اون جناییه این فانتزی تاریخی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر گیم اف رو ندیدی که سه چهارم عمرت به فنا (sm50)
نه بابا شوخی کردم ولی اگه اشنا تو سینما پیدا کنید میشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Asus X99 Pro: 1,170,000 -
Intel Core i7-5930K: 2,060,000 -
GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 Red: 1,120,000 -
Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB: 1,460,000 -
Samsung 850 EVO 250GB: 560,000 -
Western Digital Caviar Blue 1TB: 190,000 -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Noctua NH-D15: 370,000 -
Corsair HX850i *Platinum*: 760,000 -
Green X3+ Viper Gaming: 220,000 -
البته قیمتا یه خورده تغییر کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
gta گرافیک آخرش بازی می کنم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همه رو با هم نگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جالبه اون زمانی که برای تیم خرج کنه لازمش دارن میان قلاده شو میبندن میکننش تو قفس
بعد تیم به ما میره، بعد که دیگه به نبودنش عادت کردیم یکی دیگه داره کار میکنه کمک کنه به پرسپولیس تازه تو اسیا داره نتیجه میگیره موقعیت حساسه
قلاده شو ول میکنن بیوفته به جون ما (sm3) مافیا (sm3)
مانور قدرت در پرسپولیس
دستور سیاسی برای حضور عبدی در قطر
حسین عبدی که بعد از جدایی درخشان تصمیم گرفت به عنوان دستیار در کنار برانکو فعالیت نکند، امروز جلسهای با حمیدرضا سیاسی شرکت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، حمیدرضا سیاسی که بعد از بازگشت از زندان در تلاش است قدرت خود را به رخ اعضای جدید هیات مدیره و خصوصا محمدحسین نژادفلاح بکشد، امروز در جلسهای با حسین عبدی حاضر شد.
حسین عبدی که بعد از اینکه متوجه شده بود در تفکرات برانکو ایوانکوویچ بعنوان دستیار اول جایی ندارد و او پانادیچ را ترجیح میدهد به حالت قهر تمرینات را ترک بود، امروز در جلسهای با حمیدرضا سیاسی حاضر شد.
مدیرعامل مستعفی پرسپولیس که هنوز وضعیتش در این تیم مشخص نیست در این جلسه از عبدی خواست با دریافت ویزای قطر به این کشور برود و در کنار تیم هدایت پرسپولیس حاضر شود.
این در حالی است که با برانکو ایوانکوویچ، سرمربی حال حاضر این تیم هماهنگ نشده و مسوولان تیم بعد از حضور سرمربی کروات تیمشان اسامی آنها را به عنوان کادرفنی جدید به مسوولان ای اف سی معرفی کرده اند.
باید دید با این شرایط نیز حسین عبدی حاضر میشود در قطر حاضر شود یا خیر، هر چند او اعلام کرده بود به دنبال این است که طی جلسهای با برانکو ایوانکویچ با او درباره راههای همکاری دو طرفین بحث کنند.
مطمئنا در این شرایط و مانور قدرتنمایی در پرسپولیس، ضربه بزرگ را این تیم خواهد خورد که در لیگ برتر روزگار خوبی ندارد و با کسب نتیجه ضعیف در آسیا نیز شرایطشان برای صعود دچار بحران خواهد شد.
همه قطعه ها رو یه جا خریدم ...فن رو نفرستادن ....فردا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم چیپست z97 می گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم سی پیو هاش چیپ گرافیکی داره هم رم DDR3 فعلا رو بورسه ارزونم هست
هاردتم یه ذره بیشتر می ذاشتی خاویار بلک می گرفتی
(sm120) کارتو برا مدل سازی گرفتی یا بازی ؟
(sm10) ایشالا فنش برات بچرخه
رم و سی پی و یو رو خیلیارزون تر از این گرفتم ..گرافبک رو گرون تر گرفتم چون مارک asus هست ..کیسش کنار کیس معمولی می زاری دو برابره (sm2)
اینا رو سفارش دادی کسی کمکت کرد از لحاظ ست بودن قطعاتنقل قول:
چرا بابا ..کلی تحقیق کردم ..همش به هم می خوره ..واسه رندر بستم دیگه..نقل قول:
ست بودن نمی خواد زیاد الان با پیشرفت تکنولوژی همچی به صورت plug and unplugنقل قول:
کلیپ ممد نوبری (sm2)
اون یه بحث دیگسنقل قول:
من چیزای دیگه منظورم بود ساده ترینش جا شدن گرافیک تو کیس (sm2)
یه هزار تومنیشو من ندادم ...شرکت داده ...تا 7 ..8 سال دیگه هم همینه ..باس یه چی می خریدم که عمری باشه ..مدل سازی ..نقل قول:
(sm120)من سیستم بعدیمو میخوام مینی ببندم الان میکرو دارم کیسشم جم و جوره زیر بغلیه ولی کیس هس باز نصف این خیلی باحاله همه قطعاتشم موجوده منظورم قطعات با کارایی بالانقل قول:
کیفیت ها رو نکانقل قول:
این فیلم interstellar رو نکا دیسک بلوری رو هم کذاشته 45 گیگه !!!!(sm77) خیلی فیلم قشنکیه دیدیش ؟
مانیتور رو گفتن 6 ماه دیگه می خریم ...باس بیارم خونه کیس رو فعلا ..آی بازی کنم (sm2)نقل قول:
(sm2)بعد این تو خونست ؟نقل قول:
چند سال قرار داد بستی با این شرکته کار کنی ؟
خب تو که رندرینگ می خواستی چرا 970 گرفتی (sm25) بگو می خوام بازی هم بکنم (sm120)
فردا که اسمبل کردم عکسشو کنار یه کیس معمولی می زارم ببنی (sm2)نقل قول:
گرافیکش اندازه صفحه کلیده (sm2)
اره دیدمش به این خاطر حجم این فیلم زیاده با تکنولوژی ایمکس فیلمبرداری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یه سال دیگه با این سیستم وردم نمی تونی اجرا کنی
تو کلیپ دقت کنید شاهین داره رقص پرستش انجام میده جلو دول (sm2)بالاخره معلوم چی این به چی اعتقاد داره ، خداش دوله (sm2)
رندرو بیشتر با سی پی یو می گیرم تا گرافیک اون تو مدل سازی خیلی کمک می کنه ...تا چند سال دیگه خودم شریک می شم شرکت رو ..فعلا باس حسابی کار کنم ..پول سیستم جور بشه ..و بازی آی بازی کنم (sm2)نقل قول:
لامصب تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده از پیچ بگیر تا مهم ترین قطعات با همه جور قابلیت پیدا میشه الان میتونی سیستم ببندی پشه پر نزنه از بی صدایی ایننقل قول: