خطر دیوووووووث اون تلگرام شخمیتو بده(sm35)
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر دیوووووووث اون تلگرام شخمیتو بده(sm35)
منظورمو نفهمیدی.من حتی عاداته ماهانشونم بلدم دیوث.بحثه نزدیک بودنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نگی معلومه دری وری و لاف گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول ندارم بخدا بدبختم بیچارم فقیرم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کاور اینستام هست.برو اونجا تلم هستنقل قول:
هنوز 3 روزه باهاش آشنا شدم عادت ماهیانه رو میخوام چیکار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دیوث منو تحریک می کنه مثل قضیه ی نامه هی میگفت چی نوشتی (sm2)
برو عامو من تمومه کارا رو تو همون 1 ساعت اول تموم میکنم(sm2)نقل قول:
اقا همه شاهد باشید این هیچی بارش نیست فقطم میاد بلوف میزنه.میلاد تحویل بگیر(sm2)(sm2)(sm2)
بوی زلف یار آمد یارم اینک میرسد
جان همی آساید و دلدارم اینک میرسد ... (sm181)
خشت خامی بیش نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث پستات چجوری 1400 تا لایک میخوره (sm2)نقل قول:
تو توهم دوست دختر مخ زده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]