بله که دانلود کردن.بعدشم 128 هم داره خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله که دانلود کردن.بعدشم 128 هم داره خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زااااااااارررررررررت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردار یه لوگوی شیک و شهوتی از اسمم درست کن زود باش ! زود زود (sm2) میرم با اسامی مختلف کامنت میزارم (sm2)
برات پخ کردم ببینم چکار میکنی عجله نکن فقط جان من مرام بزار خوب درش بیار خیلی واسم مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 128 30 مگ هست! مگه ملت حجمشون رو از تو جوب آوردن (sm2)نقل قول:
جای تو بودم میرفتم کلاس آهنگسازی استعدادشو داری یه نموره (sm2)
برو با 2-3 تا اسم از پریناز تشکر کن یه کاری میکنم برات(sm2)نقل قول:
جواب دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول ماکت کار رو بهم نشون بده بعد معامله می کنیم (sm2)نقل قول:
دیوث زر نزن.اشترم هیچ وقت میکس نمیذاشت رو سایت قبلا هم بهم گفته بود.ولی این اینقدر کیفیتش خوب بود که گذاشتنقل قول:
چاییدی.خودم میرم میذارما!!!!!(sm2)نقل قول: