واقعا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خواب ندارین نه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم این ممه چطور نصف شب میاد منتظره ببینه کی میخواد دستشو بگیره ببره تو پستو (sm2)(sm51)
بیا برو بده دیوث... صبح تا شب کف خواب پستو هستی داری میدی ی سره به هرکی از راه رسید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخم چپ چاوشی (sm30)(sm2)نقل قول:
(sm222)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
هر سال تیمای ایرانی میرن اسیا میرینن به خاطر همین کاراس.. وقتی قهرمان میشن بهترین بازیکناشون میرن... دیگه معلومه به زور به مرحله حذفی میرسن(sm54)
هرچند برا ما بهتر شد این نیس(sm98)
یه سری حرفا شوخی و مسخره بازی نیست - کلا من زیاد جدی نیستم ولی خیلی حالم گرفته شدم وقتی دیدم یه مشت عقب افتاده ی نفهم رفتن اونجا فحش دادن و مذخرف گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکم دهنش همشهریمه .. (sm3)
نه. من که نبودم ولی پدرم اینا از همدان اومدن. ما اصالتا لَک هستیم. تو کجایی؟نقل قول:
بخدا من نرفتم این بارونقل قول:
ها میدونم.. رضاییان هم همشهریته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]