(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29)
مستور و مست مستور و مست هردو چو از یک قبیله اند
ما به دل عشوه که دهیم، اختیار چیست
(sm50)
آلبوم مستور و مست (sm19)
اولا هر کی ازت بترسه من یکی با اون نخلای جنوب *** **** (sm2)دوما مثلا میخوای چجوری گیر بدی هر لینکی میذارم نقل میگیری تفسیر دینی سیاسی میکنی (sm2)نکنه میخوای از خودت فیلم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)771
(sm19)111
(sm2)
(sm50)پولاتونو جم کنین می نت 2 بگیرین
(sm46)رییس قبیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209) اگه همه اعضا مث سینجول بودن اره قبیله میشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ای بابا چیکا کنیم حوصلمون سر رفت سیستمم که ارتقا دادیم لامصب این موج فرکانس فضای اتاقمو تت تاثیر قرار داده
گَرم یادآوری یا نه من از یادت نمی کاهم (sm50)
(sm132) بریم 100 ببینیم مث اینکه جلوتر بره کلارک لیزبین میشه
الهی بمیرن حسودا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کیونشون بسوزه حسودانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خیلی زیاد گفتنقل قول:
(sm19)خوشبحال شوهر کارگردانش همچی چیزی میزنه زمین
دو روز پیش با موری رفتیم بیرون ، حرف از تو شد ، گفت نبین این الیاس الانو ، من 2009 که اومدم هیچکس نبود ، الیاس خیلی بد دهن بود (sm2)نقل قول:
یکتا ناصر عروسِ سینمایِ ایرانِ (sm19)
(sm2)ریدی تو جو با این عوض کردن بحثت
ساقی به دست باش که این مستِ مِی پرست
چون خُم زپا نشست وُ هنوزش خُمارِ توست
(sm50)
این نرم افزار تندر چیه فیونا میگه سرپایی میرن میدن تو ایران کاربرد نداره ؟ (sm2)
(sm25)(sm25) (sm120)نقل قول:
(sm70)با تو نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سلیقتون (sm3)
(sm25)(sm25)(sm120)نقل قول:
اره الان متوجه شدم ریدم(sm2)نقل قول:
مشهد خیلی سرده (sm178)
نقل قول:
(sm120)نیمه شمالی سرد شده اخر هفته خوب میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه سوال این آهنگی که قرار بود واسه محرم باشه چی شد پس ؟؟؟
قبل اربعیننقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عروسیت ایشالانقل قول:
یه تشکر ویژه و قدردانی از سینجول عزیز کنم که دیشب پیگیر مشکل من تو تلگرام بود ! مرسی عجقم بوج بوج (sm19)(sm59)
(sm50)
نقل قول:
فقط و فقط یک بار دیگه تیتر مثه من بزنی ..
میفوکمت دیوس ..
(sm2)این لایکای من چرا سر خود زیاد میشه کی لایک میکنه مارو ..
الی میخوام برا دوستم لپ تاپ بگیریم ..
نزدیک 2 و نیم ..
2 مدل پیشنهاد میدم ..
تو نظر بده ..