ملاکه من فقط و فقط همینان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ملاکه من فقط و فقط همینان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمون تو کفش نمیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی باو نداری الکی میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کونی که دانلود نمیکنه.هادی تو واسش تعریف کن چه قشنگ میگه دی جی دی سول پرزنتز(sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی جی جان لایک بک بده (sm2)
میخوای شاخ تو جیبم بذاری ترک رو کنم؟ اقا باشه من دروغ گفتم اصن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمشو 1 ساعت منو گذاشتی تو رکوئست.سابقه نداشته در تاریخه اینستاگرام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی باید خیلی دقت کرد تا صداشو شنیدنقل قول:
فول لایک بکن تا بکنمت(sm2)
باز گ.و.ه اضافی خوردی دیوث الان چند روزه داری از ک.یر امیر بالا پایین میری که کارتو بزنی انوقت واسه من کلاس میزاری من خواستم همه جا میزدم تو ، تو یه بلگفا بزن سایت موزیک پیشکش(sm2)نقل قول: