کی بهتر از سالار چپ و راس آهنگاش پخش بشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
کی بهتر از سالار چپ و راس آهنگاش پخش بشه ..
(sm2) وطنم ای شکوه پا بر جا ..
اخ اخ اخ یادش بخیر اشترم اومد سریع پست گذاشت پرسید از خودگذشتگان یعنی چی.دهن سرویس نیتمو فهمید(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به تخمم نی یه دونه پست رو هم نخوندم انقد چرت میگین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو عکس خیلی سیفید افتاده.بچم قبلش حموم رفته بوده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول میلاد : خدانکنه عکس دختر بزاری میره تحقیق میکنه ببینه دختره شغلش چیه؟؟ بعد میاد بن می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نخون مگه میگم بخون.هروقت کارت داشتم تگت میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه تونستی تگ کنی (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تو بودی یا میلاد بود یه عکس گذاشت،اشترم از من پرسید این چیکارست منم الکی گفتم از خودگذشتست.بنش کرد(sm2)نقل قول:
من بودم عکس بانو دنی رو گذاشته بودم (sm2)نقل قول: