ببینم کدومو انتخاب میکنی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینم کدومو انتخاب میکنی ..
(sm120)سگ تو روحت چه خبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم همین سرعتش شاتله دیگه .. :l
یه دونه همینه که برا خونه خودمون گرفتم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه دیگه اینه hp ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر یه لحظه فک کرد چون سرور سایت خودشه سرعت بالاس ..
ممر عچقم اون آلبوم جهان رو بده بیاد دان نمیشد من خیلی این آلبومو دوس دارم تو هاردم هه حال ندارم پیدا کنم ..
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا کانفیگ همه چی تمومه زیر 3 تومن .. (sm50)
12 گیگ رم dd4 .. (sm50)
الان شبکهmtv persianداره گلچين شو هاى خاطرانگيز طنين رو نشون مى ده... ازساعت13بمدت 4ساعت.
فرکانس های پخش MTV فارسی:
ماهواره هاتبرد،
فرکانس 10775 افقی سیمبل ریت 27500
ماهواره یوتلست، کیفیت HD
فرکانس 11304 افقی سیمبل ریت 29700
Telegram: @MTVPersian1
Instagram: MTVPersian1
(sm120)
(sm50)
مدل شاخی هست ۱۲ گیگ رم ، ۴ گیگ گرافیک و ۱ ترا هارد فقط core I 5 بودنش ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتش هم درگاهش برای فن خیلی کوچیک اورهیت میکنه سریع بنظرم
منم قصد خرید دارم اما ی کم تردید دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از cpu گفتی چرا ضعیف حالا !?؟!
مدلهای مشابه با این قیمت هستن i7 6500U ولی با این i5 تفاوت خیلی ناچیزی دارن ..
این 2 تا لینکو ببین ..
درسته cpu ش یه خوره پایینتره ولی رم 12 و گراف MX رو نمیشه نادیده گرفت ..
دقیقا رو 12 و گرافیکش عالیه و ممکنه عیب سی پی یو رو کمرنگ کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز اول سایه بودی
ته کوچه ، پشت شمشاد
پشت خواب سبز لادن
یه جایی بین دو میلاد
(sm50)
کدوم سراب راهمو بست مناعت منو شکست
که روی آیینه ی من غبار وسوسه نشست
(sm50)
سفر نکن خورشیدکم
ترک نکن منو نرو
نبودنت مرگه منه
راهییه این سفر نشو
نزار که عشق من وتو
اینجا به اخر برسه
بری تو و مرگ من از
رفتن تو سر برسه
(sm50)
یکی لینک دعوت تاینی موویز را بده لطفا (sm172)
ایمیل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
hp رو ترجیح میدم تو این مورد استثناعن از نزدیک دیدم خیلی شیکه این سری جدید اصن مث این عکسا نیس
ایسوس بگیره سینجول بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم فن ایسوس تمام ولی این اچ پیه خوشگلتره کیفیت ساخت بهتری داره این ایسوس مدلش پلاستیکیه منتهی پلاستیک سخت الکی نیس ولی خو اچ پی کیفیت ساختش خیلی وسوسه انگیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانسل نمود روزی 20 بار پیام میده اهنگ پیشواز ننه علی اضغر سیم کارت هدیه انواع شارژ انواع نت کوفت و زهرمار
ستاره 800 مربع بزن .. بعد قطع پیام های تبلیغاتی دیگه نمیاد برات به جز روزی یکی 2 تانقل قول:
خدا خیرت بده
ایسوس رو برا خودم خریده بودم ..
ولی hp رو که دیدم الان دیدم خیلی بهتره ..
برای حذف تبلیغات یه برنامه هس میزنی بعدا بهت میگم ..
(sm2)تو که همه چیو بعدن میگینقل قول:
(sm173) می نت 2
دسترسی ندارم الان ..
منم روزی 10 تا 20 تا پیام میومد ستاره 800 زدم دیگه کلا قطع شد .. (sm118)
فقط رایتل .. :l
امریکاییا از کوچکترین موضوع فیلم میسازن بعد ما اینجا بخوایم خیلی شارلاتان باشیم لانتوری میسازیم ! یه داستان بکر برای فیلمسازی ولی چه فایده میرینن بش تو ایران
ضمن اینکه سال بعد مهمون ماه عسله (sm2)
الی این همشهری من هستنقل قول:
عجیبه(sm77) بیچاره چه بدبختی کشیده