یه گرافیک 4850 خریدم ..240 ..غول بود برا خودش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه گرافیک 4850 خریدم ..240 ..غول بود برا خودش (sm50)
لینک فری گیت ؟(sm25)
صد جا قیمت گرفتم الی ...بازار تهران خیلی دیوثن ..من قیمت داشتم ..اول که قیمت گرفتم همرو بالای قیمت من گفت بعد که گفتم قیمت دارم ..یه 10 تومن از قیمتای من کمتر گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیم 5670 گرفتم 127 تومن (sm25)
الان باید 1 تومن پول یه تیکه برد چهار تا خازن بدی
(sm2) اخه با 10 تومن مگه اتفاقی میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قیمتایی که من الان نوشته بودم ارزون تر گرفتم ..سی پی یو رو 1960 اینا گرفتم ..رم رو 1060
یه زمان با 9 میلیون میشد پرشیا خرید
اوا دیوثا هر کدوم رو ..30..40 تومن بالاتر از قیمت من گفته بودن ..بهد اومدن 1 زیر قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل فرکانس
گیگاهرتزتعداد هسته/ رشته میزان حافظه نهان L3
فناوری ساخت نوع پردازنده گرافیکی مجتمع
فرکانس پردازنده گرافیکی مجتمع سوکت
پردازندهقیمت
تومان
Intel Core i7-5960X 3 استاندارد 3.5 توربو هشت هسته و شانزده رشته بیست مگابایت 22 نانومتر - - LGA2011-3 3/700/000
این 5960..من 5930 گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا من قبلا گفتم بهترین قیمتا تو تهرانه حالا اینجایی که تو سراغشو گرفتی لاشی بوده شهرستانا بدجور تو پاچت میکنن انگاری پول حمل بار میگیرن ازت اینقد دیدم از این مواردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1/980/000نقل قول:
احساس می کنم رمو کردن تو پاچت
یه مغازه هست تهران مصطفی اسمشه ..یه مغازه داره ..3در4 ..20 تا تلفن داره برامون جنس میاوزد مغازه کار می کردم ..اینا رو هم اون فرستاد ..می گفت من قیمت می رفتم بعد بهت می گفتم ..تو می گفتی من ارزون تر قیمت دارم اونا هم کمتر می دادن جنس رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینا یه چیزی در نیارن که کیون من تو سیستم گذاشتن ول کن نیستن ..دیوثا بزارین فاکتور رو فردا بگیرم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) قیمت روز
آش نزری آوردن برامون ..(sm118)
یه پیر زن آورد ..دختر همسایه هر چی داشتیم عروس شدن رفت (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
اخ قلبم
این چیه
موسنقل قول:
DLC mOTRAL kOMBAT x اومده 15 گیگ ..
(sm77)وات د فاکنقل قول:
من اگه انقد پول بدم برا موس توقع دارم خودش به جام بازی کنه !!!!نقل قول:
تایپیک ساکت شد (sm2)
عه ! عکس اتاقم
(sm19)تو ایالت کالیفرنیا یک روز رو بطور رسمی بنام نیکول نامگذاری کردن !
(sm2)نقل قول:
بچه ها لطف میکنید یه نظر بدید کدوم بهتره ... ؟
تچکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد خودت چیه امیر ؟
(sm2)اشترم اصن گوشی نداره ولی ایتونز داره
شماره حساب بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت نظرت چیه الی ؟نقل قول:
(sm120)هر کار میکنی فقط هواوی نگیر
واسه خودم نیست خراب شد فدا سرت (sm59)