حالت خوشه ننداختی بالا اگه راموس خطا نمیکرد ریده بودیننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالت خوشه ننداختی بالا اگه راموس خطا نمیکرد ریده بودیننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ری اکشن داور رو حرکت پپه (sm2)
داشت جایی رو لیس میزد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ری اکشن احمدی موقع تصویر روی پیراهن راموس ..
خاک بر سر احمدی این همه تو اقای گزارشگر کلیپا و سوالا و جوابارو از قبل میدید و بعد دهن اون جوونای مردمو سرویس میکرد که چجوری نمیدونی این سوال به این سادگی رو. بعد امشب میگه اگه افساید هم بود گل راموس، داور باید خطا میگرفت روی راموس. نمیدونه افساید به هر اتفاق دیگه ای مقدمه
(sm2)باشه فقط من از جلو میدم اشکالی که نداره ؟ (sm222) ما صبح تا شب در کمین به سر میبریم (sm2)البته من مث بعضیا نیستم که بخوام زورکی آدم ببرم تو پستو یا *** خشونت آمیز داشته باشم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی احساسیه و لطیف برخورد میکنم یعنی هر کی بیاد یه بار دیگه مشتری ثابت میشه (sm2) (sm51)
جشن تو زمینم که ندیدم تی وی دیوس ..
جام یوفا رو بهتر نشون دادن دیوثا... فکر کنم بارسایی بودن (sm2)
ویرایش میشه
کیون لقت احسان(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
هیچی خودم دیدم(sm2)