(sm70)اینو باش (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر العلوم لو بده (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)اینو باش (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر العلوم لو بده (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم عمري ادمين بودم(sm59) مرا از بن نترسان (sm39)
تگ از قلم افتادي نقلم كه اونائي رو كه ميبينم ميگيرم كه لوس نشو ( نقلا كه زياد ميشه يه خط در ميون ميگيرم )(sm59)
ممنون ای بد نیستم(sm127) ولی دیگه دیر گفتی برو دیگه دوست ندارم (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه جنگه؟(sm2)نقل قول:
بابا ینی ببخشید ننه ادمین ِ سایت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من لوس شدم نن جون ؟(sm120) خوب جواب نمیدی دیگه (sm120)
چه میدونم ... خودش میگه فقط با شما گپ میزدهنقل قول:
اره از این شکلکم زیاد استفاده میکرد (sm70)نقل قول:
حالا دیدی نمیترسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزنی بمیره میخواد منو ببره سر کار (sm2)نقل قول:
بهتر از اون (sm70)نقل قول:
آقا توافق نهایی حاصل شد (sm2)نقل قول:
دویدم و دویدم به شهر غم رسیدم
اما دلم تو این شهر طاقت غم نداره
حاجی سر جدت قسم
نگو نه که خیلی خستهام
یه رحمی بر دلم کن
تو حل مشکلم کن
این خستهی ما
طاقت غم نداره
به هر حال به هر حال
به هر حال
به هر حال
به من قرض بده
یک دو سه قطعه
زر زرد زر سرخ
افسونگر خناز
به رنگ می و عناب
که چون هست مرا زخم به اثنی عشر و میل سیاحت به سر
و عزم سفر در دل و لیکن لیکن
لیکن همه گویند که خرج سفر و ماندن و خوش بودن در ملک اروپا بسیار گرانست
گفتی که گرانست؟
بسیار گرانست
چیزی که عیانست چه حاجت به بیان است
چیزی که عیانست چه حاجتبه بیان است
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: