☁ ☁ ☁ ☁ ☁
' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , '
, ' , ' , ' 🙆' , ' , ' , ' ,
اينجا تهران
داره بارون میاد ما هم کسیونداریم از این جنگولک بازی های دو نفره زیر بارون انجام بدیم.
سگ تو روحت pmc✋
نمایش نسخه قابل چاپ
☁ ☁ ☁ ☁ ☁
, ' , ' , ' 🙆' , ' , ' , ' ,
اينجا تهران
داره بارون میاد ما هم کسیونداریم از این جنگولک بازی های دو نفره زیر بارون انجام بدیم.
سگ تو روحت pmc✋
به سلامتی گلنار که: همیشه پایس.. دنبال پولت نیس... پری.ود نمیشه... همیشه تو کف.ته... کارت شارژ نمیخواد... چو.س ناله نداره... آرایش نداره... یه رنگه... اسمشو روش نوشته... تمیزه... بو عطر میده.. خیانت نمیکنه... پلمپ شدس... کل تنتو پاک میکنه... غیر حموم خونه خودت جای دیگه نیس... رومخت نیس... موبایل و لاینو غیره ... نداره.. اهل رستوران نیس... از کسی دیگه حامله نمیشه بندازه پات... ایدز نداره... نیاز به کان.د.وم نداره..ولنتاین نداره... و هزاران مزیت دیگه... فقط یه مشکل داره.. م.م.ه نداره... م.م.ه... میفهمی.. م.م.ه نداره... اینه که باعث شده دخترا نسبت به گلنار سرتر بشن... از مسئولین کارخانه گلنار خواهشمندیم یه جفت م.م.ه سایز 75-80 هم به بسته بندی گلنار اضافه کنن تا ما خودکفا بشیم
لابد دانشجو هم هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک...ی...ر تو روحت با این سرعتت(sm178)(sm142)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)دوستان یلداتون مبارک (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
یلدای تو هم مبارک دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاید یه یادی کنیم از اتی (الان میاد میگه کسی از من یادی نکرد)(sm120)
کجایی اتی ؟؟؟ نیستی؟؟(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خیلی ممنون (sm19) - زیر حرف زور نمی روم و حرف حق هم من می زنم ! نمی تونم مثل بعضی ها چاپلوسی یه مدیر زپرتی سایتی را بکنم . ازش به به و چه چه کنم(حتی واسم گرون تمام بشه ) (sm132)
اینم فقط و فقط بخاطر وجود با ارزشی مثل دوستان گلی که در این تاپیک حضور دارن و ( می دونم بعضی ها که زیر آبی رفتن و از مدیری خودخواه تالار درخواست باز کردن یوزر من را کردن ) ، بسیار تشکر دارم و از صمیم قلب دوستتون دارم(sm107) (sm127)(sm127)
همه(sm93)
پس چی؟؟؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در راستای زیرنویس های جالب مجتبی...
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]