(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب(sm74)
حالا یه نفر خواب منو تعبیر کنه!
امیرو اشتباه غلط کردم رو نکرد (sm50)هرچند همه تنظیما باز محسن دست دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند زدو دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم بیدار و خراب
عکسش از روی میز باز از توی قاب بیرون اومدو
دستامو گرفت با هم دوباره رفتیم توی قاب ...
.
.
.
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه
تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه...
(sm50)
خیلی در کل باید واس این آلبوم وقت گذاشت به این راحتی ها هضم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میترسیدم ازش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چی میکنه با شعر (sm50)
یه ترک رو گوش میدی میگی بهترینه میری باز رو بعدی ، همین حس رو داری(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبخند زدو دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم بیدار و خراب
عکسش از(sm50) روی میز باز از روی قاب بیرون اومدو
دستامو گرفت باهم دوباره رفتیم توی قاب
از نداره(sm70)
بچه ها صدای اول خواب واسه هنگامی قاضیانیه ؟؟؟؟ رو چه حساب اینو میگین ؟؟
و اینکه ایا اهنگ قهوه قجری راسته که کاور یه اهنگ فرانسویه ؟؟؟
سخته (sm50)نقل قول:
البوم پرچم رو که این همه دوست داشتم همون بار اول میشد بگی قطار و هر روز پاییزه یه سروگردن بالاترن ولی این ...(sm50)
اینکه دوسم نداشتی برام اهمیت نداشت (sm54)
این که دوسم نداشتی برام اهمیت نداشت (sm50)
فقط دلم میخواست یه روز تموم بشن بهونه هات (sm81)
هر کس اینو گفت بگو مدرک بیار(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو حساب اینکه هنگامست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی هم کس شعره (sm50)
بال شکسته منو بدوز رو شونه هات (sm1)
توی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صفه اول کپی کردم
تا جایی که می شد سوتیاشو درس کردم
این جا موند (sm70)
وصیت (sm81)
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
ارشاد گیر داده آیا ؟(sm178)
بهترین قسمت اهنگ خواب(sm50) فرض کن زیر بارون داری اینو میگوشی(sm81) تصورش وحشتناکه(sm81)
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
در باز نشده بیدار نشده بارون میومد
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم
بارون میومد پس داد زده پشت دره
بیدار شدی نکنه گفتی خوابم نبره
سیل از توی قاب اومد تو اتاق در واش ده
ما غرق شدیم از بس که اتاق دریا شده بود(sm81)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه..
بعد از تعبیر یه کنه جا موند تعبیر کنه(sm70) اصلاحیه بعدی(sm70)
بلی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قطره اشک ممکنه بشینه روی گونه هات (sm118)
کلمه خواب و جز بیش از هر کلمه ای در البوم تکرار شدن (sm50)
با مینی لیریک البوم گوش دادن یه چیز دیگس (sm50)
هنوز آلبوم رو گوش ندادم (sm50)میزارم برا غروب (sm50)
میرم یه جا دنج (sm50)خلوت و هیچ صدایی (sm50)یه پاکت وینستون عقابی (sm50)
ای کاش رنج اخر داشت..(sm50)
وصیت یجوریه ..
آلبوم رو از اول گوش بدی تا آخر هرچقدر به تنظیم و لحن و ... توجه کنی همه رو از یادت می بره به شدت درگیر می کنه ...
دوربین گوشی خرابه (sm172) با دوربین جلو (sm81)(sm2)(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اعدامی رو چجور میگه و چقدر سریع برمیگرده و لحن قبلیش(sm54)
کیفیت wave بهتره یا Flac ???(sm172)
ملودی جز(sm118)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه جدید ابراهیم تهامی (sm70)
با چاوشی دانلود؟؟نقل قول:
دونه دونه دارم پاک میکنم(sm175)
به 7 رسیدم
جفتش دوتاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره با هندزفری یه فاز دیگه میده(sm27)
گوش کردن آلبوم برا اولین بار بمونه واسه شب
پاييز ،شب ، آن هم شب های ساکت روستا، کوچه ای خالي و صدای باد میان شاخ و برگ درختان بید و کاج، صدای چاوشی در گوش و دیگر هیچ...(sm50)
بازیکن مثل من پیدا نمی شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکنون بهترین بازیکن در فوتبال ایران نداریم.دمن استقلالی ام اما شما در فوتبال ایران یک بازیکن مثل مجتبی محرمی بیاورید.ددر پست من هم قابل قیاس با من نیستند و جای پیشرفت دارند.