(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
OKنقل قول:
شبپرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یاد یه حشره میافتم
اینو میبینم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]غلط است دیگر(sm120)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)
یکی از بهترین کا رهای " محسن نامجو " که کم تر شنیده شد . . . (sm172)
کلام : سیمین بهبهانی از دفتر " خطی ز سرعت و از آتش " . . . (sm50)
متن شعر : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. بعد همسرش ديوانه شد و شعر مى نوشت... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.چجور ثبت نام کنم تو این سایت؟
آخر چه کار داری با آسمانه آبی
بانوی من تو وقتی دریای غرق آبی
باموی لخت و تیره چشم خماروخیره
تلفیقی از دو چیزی آبادیو خرابی
مثل شرابها نه، بانوی من تو در من
سر گیجه های بعد از نوشیدن شرابی
آن روزهــا چه بـودی این روزها چه هستی
آن روزهــا درختــی این روزهــا طنـابـی
(sm50)
یه آلبوم خودکشی ممنوع چاوشی تنهایی برابری میکنه با کل کارنامه ی هنری عسکری و جهانبخش و.... رو هم.(sm50)
اندوه بزرگی ست انبوه انتظار (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسرت خیس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبگرفتگی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
صبوری(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خوشگلی اون نیست ولی اندام خوبی داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاضل نظری اومد خندوانه
(sm50)
اورتورای آهنگ شهاب تیام از این کار کاور شده (sm120) این کجا و آن کجا ، خداست این کار
(sm50)
لطفا یه کار دون تمپو و ایندی پاپ مشتی معرفی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Underworld Rise of the Lycans
(sm27)
من که نمی دونم ممر سبک ها رو میشناسه مثلا یه آهنگ چند وقت پیش معرفی کرد از مادلین جونو گفت سبکش ایندی پاپ هست واسه همین گفتم تو همون سبک باشه ! دون تمپو هم تقریبا میشه آهنگ افسار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حرف تو هم درسته نمونش امیر جمالفرد خودش تو مصاحبش گفت وقتی کاری میسازم تو فکرش نیستم چه سبکی باشه همینجوری میسازم (sm120)
عسلامش رو باور کنیم یا لز بازیشو ؟؟؟ (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی از دید خودش یه اسلام خوب میسازه.
طرف نماز نمیخونه، ماه رمضون میشه 30 روز روزه میگیره میگه از نظر من این واجبه اون نیست. حالا یکی دیگه برعکس.
اگه واقعا قبول کردی، همشون قبول کن. واسه خودت تجزیه و تحلیل نکن چی درسته چی غلطه.
اسلام موسیقی رو حروم میدونه. تو نباید گوش کنی، وقتی میگی از نظر من حروم نیست پس مسلمون نیستی.
بطور خلاصه : اسلام یه پکیج کامله ، سلف سرویس نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
مرسی گلم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Burden (sm50)
حشمت تو کاور دی وی دی کلاب نوکیای منصورو نداری ؟ اگه نداری به منصور بگو اسکن کنه بفرسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm70)
دیوث اسم من حشمته ؟ (sm209) چرا دارم ولی امیر گفته به هادی دیوث نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها خشایار بودی ! (sm2) چرا امیر ؟ بیا بده ببینم چه آهنگایی داخلشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن واسه امیر بود من بت گفتم (sm2)
تا فردا میدمت (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای یوزر dsol چرا یهو کاربر جدید شد ؟ درجه هاشو ازش گرفتی امیر ؟ (sm2)
فردا چرا ؟ الان بده خو ... (sm70)نقل قول:
به هارد دسترسی ندارم خا ، صبر پیشه کن تا فردا ای ملعون (sm70)نقل قول: