(sm81)مرحوم الیاس این همه من تو یه جمله بکار نمی بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)مرحوم الیاس این همه من تو یه جمله بکار نمی بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
SILKYPIX Developer Studio Pro 6 English
واوو عجب چیزیه این برنامه عکس رو میگیره مثه هلو میکنه کیفیتشو ..
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا اینکه این سجاد ضایع بشه ..
موزیک ویدیو HD دیشب 25 باند رو کردم 15 مگ اسکرین ببینین ..
این اصلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فشرده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول عکس دومی کمرنگ و محو هست
چروکهای پیشونی رو نگاه کن توی اولی عمیقتر هستن
(sm2)
من آپ کردم 150 مگ سجاد ریده تو وب ممر !!!! (sm2)
رادیو زده 30 مگ و 150 مگ !!!!
ولی سایت رسمی 153 !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی خودت خندت نگرفت !?؟!
میگم یه ویدیو hd با اون حجم کردم 15 مگ !!!!
15 مگ با این کیفیت تو میگی فلان ..
ریدم تو اون نفری که مثلا این فیلمو میکس کرده ..
چندتا تیکه فیلمو چسبونده به هم شده میکس ..
شب این بود زندگی میکس فیلم رو بهتون نشون میدم ..
براساس فرمان جدید گروه تروریستی تکفیری داعش به ساکنان موصل که از طریق بلندگوها در شهر اعلام شد، اهالی نینوا و مرکز آن موصل، از این پس فقط باید البسه پاکستانی به تن کنند.(sm54)
عناصر این گروه تروریستی، همچنین یکشنبه شب به مردم محلی اعلام کردند که تا پایان تعطیلات عید فطر فرصت دارند دخترانشان را برای جهاد نکاح (برای اعضای مسلح داعش) آماده کنند.(sm1)
آنها از بلندگوها این موضوع را به اطلاع مردمی رساندند که دیروز دوشنبه اجازه نیافتند نماز عید فطر را بخوانند.
خبر دیگری که از موصل رسیده اینکه در دو روز گذشته عملیات سرشماری زنان و معاینه آنان برای تصدیق انجام ختنه، توسط عناصر داعش در نینوا و مرکز آن موصل آغاز شده است.
(sm50)
(sm50)خب فرار کنن موصلی ها
میدونم منظورم همون بود ..
میخواستم فقط حجمارو بگم !!!!! :ld ))))
تو آپارات بهتر کم میکنه حجمو !!!!!
(sm2)
الی کجایی ..
ممر دوباره نوشته تولید |: (sm2)
(sm2)
(sm2)
این مشکل وبلاگ ممر واسه رنگ زردیه که استفاده میکنه تو پس ضمینه سفید (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا از الگوریتم به نام DCT – 3D : 3D – DCT استفاده میکنن !!!! (sm2)
زمینه(sm70)نقل قول:
(sm2)
کلا رفت سرمون طرح شبانه لغو شده (sm145)
(sm55)سرچ یوتوب غیر از 4 دقیقه و 20 دقیقه گزینه دیگه ای نداره؟
مثلا بین 8 تا 12 دقیقه بخوای بگردی
اینو الان دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
(sm74)
(sm59)
(sm74)...........
(sm59)گیتارو با خودت نبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا احساس سوزش میکنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد قرنی یه آواتار پیدا کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا همش عکس زن میزاری آواتار؟(sm2)
خودت یه بکاپ بگیر(sm2)نقل قول:
(sm59)مهدی سیسکو هر سوکی گفت باید عمل کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)تو واقعیت که جلو چشمم نیستن حداقل تو فروم جلو چشمم باشننقل قول:
این عملیات تعویض آواتار پروژه چندساله بود که به بهره برداری رسید (sm59) با مهدی چیکار دارم (sm59)نقل قول:
(sm59)همون قبلیو بذار حرف مرد یکیهنقل قول:
این سری بگا بره سایت میان سراغ شخص خودت (sm2)سعید زیرابتو میزنه (sm2)نقل قول: