این گوشی تازه اومد 600 تومن خیلی عالیه خیلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این گوشی تازه اومد 600 تومن خیلی عالیه خیلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگین ویرایش میشه.. اگین کیون لقت احسان(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دیوث طرز فکرم چشه مگه ؟ خیلی هم خوبه ! (sm70) البته همه که نه ولی بعضیا هم تنوع طلب هستن (sm70) میرفتم خیابان همه داشتن این آهنگو میذاشتن با صدای بلند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون خودم با این آهنگ و اون آهنگ افسار خیلی حال کردم این اظهار نظر حالمو بد کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لیوان آّب بخور اونم از نوع خنکش(sm2)
من خودم از کرمانشاه خراب شده متولد شدم و آبادی و دهات هم نداریم ولی پدرم مال سنقر بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام لَک و کرد قاطیه (sm59)ولی اصن کردی حرف نمیزنم یعنی روان نیستم زیاد ...فارسی راحت ترم
به هر حال خوشحال شدم (sm10)
وقتشه وقتشه رفتن وقتشه خوابم میاد !
شب بخیر دوستان امیر و میلاد و حسین و سجاد و ......به جز سینجول (sm2)
مخلصم. منم همینطور (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جان (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه مردک باز ممه آلوده تیر کردی زده بالا ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) وای بیگانه (sm70)نقل قول:
سی ساله (sm2)