حشمت فردوس هم خواننده شد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حشمت فردوس هم خواننده شد(sm120)
(sm120)فدات لینک چورن بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چورن استاز مورد علاقت ؟
اون دوستمم که قبلا بهت گفته بودم میگفت یکی از تخصصیا و ادبیاتش سخت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستم کانون ادبیات 100 میزد همیشه ولی ناراضی بود از ادبیات
ایشالله خوب شه نتیجه (sm46)
دانشگاه تهران الان منتظر منه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میگم زیاد هم جدی نگیرین دعا کنین برام(sm74)
صندلی های داشنگاه تهران رو واسه ما گرگانی ها ساختن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ میگیریم دعا میکنیم (sm120)
هستم ولی اپلیکیشنشو پاک کردم از رو گوشیمنقل قول:
فردا همه رو نصب میکنم یوزرمو برات میفرستم (sm127)
به نظر من دین و زندگیش سخت بود تو عمومیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تخصصیا اکثرا میگفتن خیلی پیچوندن امسال(sm74)
(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای گرگانی (sm29)