الان صفه 54 چن تا زدی بازم بگردم یا همش یجاس ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الان صفه 54 چن تا زدی بازم بگردم یا همش یجاس ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دان نمیشه هنگ کرده چن مین دیگه امتحان کنم یا پوکیده
والا بخدا من تا بحال نتونستم اینو اجرا کنم 5 ساله داری میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس شد
(sm74) اشترم چقد زحمت کشیدی میبالم بت (sm120)
(sm172)اشترم یه پست بزن این اهنگای جدید نیکول رو بزن
یعنی اینقد این میلاد دیوث گفت صداش رسید اون ور
قسمت 11 و 12 وایکینگز یکماه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)چه هووی زیبایی
(sm2)این گوسفند فک کرده نت ملی مث کره شمالی
ترک دو نپلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید اینطور باشه من ندیدم تا حالا ..
هادی دیوث تو هم مشکل داری تو پلیر !?؟!
به گزارش نامه نیوز ، چند ساعتی است که خبری تحت عنوان حضور یک بازیگر زن فیلم های مستهجن در ایران در فضای مجازی منتشر شده است اما واقعیت چیست؟
اریکا گری مانکن برزیلی است که مدتی قبل برای جراحی زیبایی بینی به ایران آمده بود.
این مدل برزیلی نوشته است که در ایران اقدام به جراحی زیبایی بینی کرده است و بدون هیچ مشکلی ویزا گرفته است.
او ایران را کشور زیبایی توصیف کرده که مردمان بسیار خوبی دارد و از همه خواسته درمورد کشور ایران فکر بدی نداشته باشند.
اریکا همچنین گفته است که این عکس مربوط به 7 روز پس از انجام جراحی زیبایی اش می باشد.
عکس منتشر شده از مانکن برزیلی در ایران
درواقع اریکا یک مدل برزیلی است نه یک بازیگر فیلم های مستهجن!
فاک مای هارت ...نقل قول:
چرا گیر دادی به جنوبی ها(sm127)نقل قول:
نوحه حالا هم آهنگ بختیاری(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از چاوشی بپرس
زین پس محزون و خاموشم
عشقت خاکسترم کرد
در دست باد پاییزی
نشکفته پرپرم کرد ... (sm50)
عمری هر شب در رهگذارت ماندم چشم انتظارت
شاید یک شب بیایی
دردا تنهای تنها بگذشته بی تو شب ها
در حسرت و جدایی ... (sm50)
الا ای آهوی من آهوی من آهوی من
بزن چرخی نشین به پهلوی من
دو چشمون سیاهت جادوی من ... (sm50)
نه درسته .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل فستبندر ... (sm50)نقل قول:
انار نخل خنده را شکوفه کن به لب بده
لب مرا به حوریان بالغ حلب بده ... (sm118)
توزیع رایگان و مشکوک دی وی دی "عصبانی نیستم" در تهران که بر روی آنها نوشته شده : «این فیلم از نظر ارشاد مردود است و به هیچ وجه در سینما اکران نمی شود»، و «کلیه خسارت این فیلم پرداخت شده است»
(sm2)ریدم تو هر چی کلاسهنقل قول:
(sm50)
آموزش شی !?؟!
پسریم خیلی بی شعوری جواب امیرو بده دیوس ..
(sm50)
چه کنم چی کار کنم تو منو نشناختی
تو ببین به کی به چی عشق منو باختی
بخوان به معراج آغوشت مرا
که سرزمین این کــولی
از مرز نفس های تو آغاز می شود ... (sm50)
کافرم خسته ام از دست خدا میفهمی؟
زهر در کام من است، حرف مرا میفهمی؟
پای تا فرق سرم زخمی بیداد و ستم
مقصدم گم شده است، حرف مرا میفهمی؟
زاهدا موعظه کم کن که پریشان حالم
حال من بدشده است، حرف مرا میفهمی؟
زندگی را به جهنم که خرابش کردند
مرگ یک خواب قشنگ است،مرا میفهمی؟
کوله بارم شده ماتم تو برو خود را باش
حرف از خنجر و پشت است،مرا میفهمی؟
ادعای که ندارم حرف من شیرین است
تلخی از حد که گذشت است،مرا میفهمی؟
میتوانی که نخوانی و نبینی من را
حرف من قصه رنج است،مرا میفهمی؟
گرچه وحشی شده این دست و قلم باز ولی
من دلم گمشده است، حرف مرا میفهمی؟
امیر اخوان
(sm50)
22 اکتبر
کنج اتاقو سرگرم بخت خودش بود(sm50)
(sm54)دیجی استایل
باخ (sm50)
(sm50)غمت چه گرونه