sweetdream(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
sweetdream(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس گوشی اگه آندروید دارید power amp رو دانلود کنید اکولایزر و باس و ... رو هم تنظیم کنید آلبوم رو هم با فرمت flac ریپ کنید و گوش بدید عالی میشه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکولایزر جت ائودیو گوشی رو دیدی؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)تو ویو بارانو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلک اصلا اینطوری نیست که ریپ کنی (sm2)واسه خودش قاعده داره..باید از پروژه با فرمت فلک مسترینگ انجام بشه (sm132)نه اینی که این میذاره (sm2)
(sm2)
واسه اندورید هیچی جت ادیو پلاس نمیشه ورژن آخرشو بگیر حال کننقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
power خیلی بهتره .. امتحان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا هم آواز پرستوهای آه همدم این ساعت ها(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان کن متوجه میشی ..
(sm25)نقل قول:
من الان میخوام بریزم رو گوشیم چه فرمتی ریپ کنم ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت در حده آینه باشه (sm173)
شرو ور نگو باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میده تو ویندوز 10 پاروی بی قایق(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کیونت دینامیت میکنم میفرستمت هوا ..نقل قول:
یکم گوشامون عادت کنهنقل قول:
بقول تو البوم بعدی چه شو (sm118)
نقل قول:
نقل قول:
حالا آخرش کدوم بهتره ؟:\نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم خیلی خوبه
10 تا ترک جدید یه جا از محسن (sm25)
اپدیت شد ویندوزت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm173)wav رو بریز ولی سنگینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که دیشب ریپ شد هم بد نیس اما 320 که سینا ریپ می کنه بهتره..اگه 320 سایت رو دوباره سینا ریپ کرده همونو بگیر
دیشب طرف با مدیا پلیر ریپ کرد..2 ساعت داشتم مذاکره می کردم چطور ریپ کنه آپ کنه (sm2)
جت ادیو فوق العادس شک نکن رتبش تو پلی استور خیلی بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصر کلاس
کی حال داره (sm25)
(sm173)coldplay بیشتر گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها راستی خوبه گیرت آوردم این چه مرگشه آپدیت نمیشه (sm2)نقل قول:
خسته از روزای غمگینه بدون ِ دفاع
خواب رفته مثل آتیش زیر خاکستر داغ
یه تفنگی که مثه ، یه مرد گریه میکنه
شبو با روح پرنده های مُرده تو اتاق..
(sm50)
بابا اصلا تو پخش کننده های ما تفاوت چندانی ندارن همین 320 هم کافیه باور کن حالا امیر ویو هم زده دیگه بهتر از اون نمیشه خروجی گرفت از ریپ کردن (sm120)نقل قول:
دیگه flac و اینا که هیچی (sm2)
بچه ها به نظرتون به این زودیا سینگل جدید با صفاریان پخش میشه؟
نه نمیخوام دان کنمنقل قول:
میخوام خودم ریپ کنم که خیالم راحت باشه از کیفیت (sm132)با جت آدیو ریپ کنم خوبه ؟!
خیر....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینامپ دانلود کننقل قول:
وینمپ بهترهنقل قول:
اگر ایتونز داری از همش بهتره
نسخه کرک شدشو داری برامون بذاری؟نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نمیزنه ریست کن واسه اپدیت ؟
تو تنظیمات کنترل پنلت ببین زدی اپدیت بشه یا نه؟
وصیت از اون کاراست که سینا میگفت هر چقدرم بگذره هر جایی هم باشی باز همون حس رُ نسبت بهش داری (sm50)
(sm155) برفتم یونی !!!!
سعی نمیکنم تورو
مجاب اون نادان کنم
درس کنین آبرومون رف باو(sm2)
کاورا فقط در یک رنگ عرضه میشه؟/نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
در وا نشده بیدار شدم بارون میومد
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم..
بارون میومد پس داد زدم کی پشت دره
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره
سیل از توی قاب اومد تو اتاق در وا شده بود
ما غرق شدیم از بس که اتاق دریا شده بود..
(sm50) واخ واخ این قسمت بی نظیره (sm50)
تنها مشکلش کرکشه ، اگه گوشیت روت هست لاکی پچر نصب کن و لایسنسش رو حذف کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mbk2008 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]