فدات(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بیشتر (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چطوری؟
(sm50)
سلام دوستان عزیز
برای دسترسی به بخش کاور های آلبوم با کیفیت بالا ، باید چی کار کنم واردش بشم اشتراک ماهانه داره یا مخصوص کاربران فعال هست راهی هست که منم بتونم وارد بشم
من نمی خواهم نقاب خنده هایم بشکند
اشک اما باز خواهد کرد راه خویش را(sm74)
سلام دوستان عزیز
برای دسترسی به بخش کاور های آلبوم با کیفیت بالا ، باید چی کار کنم واردش بشم اشتراک ماهانه داره یا مخصوص کاربران فعال هست راهی هست که منم بتونم وارد بشم
چرا پویا این کارو کرده با خواننده رپ بخونه (sm3)
سلام لیدا عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پست اول انجمن آلبوم با کیفیت بالا مراجعه کن.
ترسم چو بازگردى
از دست رفته باشم...(sm50)
(sm50)
گوگوش . . . (sm50) (sm127) (sm50)
ما خیلی وقته دور از هم به هم دیگه نفس دادیم . . . (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم میتونم یه جا پیدا کنم لواشک خوب داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
گریه نکن که اشکات نمنمک آبم میکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات(sm127) منم خوبم شکر(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتری گوشیم از 70 درصد میاد پایین،هر پنج ثانیه یه درصد میره(sm138)
سهند سلام از اسکرین شات هات متوجه شدم اندروید گوشیت چهاره پس فکر کنم گوشیت قدیمیه بهتره عوض کنی کاراییش دیگه پایین اومده البته با تعویض باتری ممکنه رفع بشه ولی موقتیه.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحر هم آهنگش بالاخره اومد(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اندرویدش 4.2 عهنقل قول:
باتری اولش خیلی خوب بود.من ازش زیاد کار کشیدم.فک کن 3 تا 9 میذاشتم دانلود از شارژم در نمی آوردم (sm25)
اوه پس حسابی ازش کار کشیدی(sm120) منم قبلا همین کار میکردم اما الان به خاطر بی پولی با گوشی جدیدم جرات ندارم همچین کاری کنم.(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام جهانی چندم شروع میشه؟
یه سایت معرفی کنید عکس بازیگران زن ایرانی گذاشته باشه.
فقط بازیگران زن (sm2)(sm128)نقل قول:
تازه اول لطف خدا بود، کجا رفتی؟
(sm2) آره با مردا که نمیشه زد(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
هر وقت خواستی بزنی، تو گوگل سرچ کن، بعد یکی رو پسند کن و بعد هم دست به کار شو (sm2)
نه با یه عکس که حال نمیده(sm2)نقل قول:
مگه واسه یبار زدن، به چندتا عکس نگاه میکنی آخه (sm120)نقل قول:
بستگی به عکسش داره هر چه لخت تر = حال بیشتر(sm2)نقل قول:
آقا فکر بد نکنین در مورد من، حرفام نصف شوخیه نصف جدی(sm2)
(sm59)نقل قول:
میدونیم بابا.نقل قول:
پسر بامرام و خوبی هستی صادق.
من نوکرتم.(sm127)نقل قول:
خاک زیر پاتیم (sm127)نقل قول:
سلام ! اسم این خواننده رو کسی میدونه ؟ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)