(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه این چیزا هیچ وقت غصه نخور چون فایده ای نداره ! کنار شوهرش خوابه که باشه تو چرا باید ناراحت باشی ؟ مگه قحطی دختره ؟؟؟ حداقل 20 میلیون دختر جَوون تو این مملکت هست یکی از یکی بهتر این نشد یکی دیگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم آدم به کسی وابسته میشه ولی خب وقتی هم رفت نباید کل زندگیتو ول کن فقط به فکر اون باشی
(sm19)
واسه توام این مورد پیش اومده ؟ (sm50) میدونم ولی ناخودآگاه میاد تو ذهنم دست خودم نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب معلومه پیش اومده واسه خیلی ها پیش میاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تو زندگی اعتدال داشته باش در کنار کار دانشگاه درس یا هر کاری که تو زندگیت می کنی دنبال خوشی هم باش نمی گم بی بند و باری کن هر روز با یکی باش چون اونجوریشم خوب نیست دیگه مزه ای نداره ولی خودتو درگیر یک نفر نکن و از همه مهم تر سعی کن بیشتر به منطق رجوع کنی کمتر به احساس
زآتش رویش چو یک اخگر به صحرا اوفتاد
هر دو عالم همچو خاشاکی از آن اخگر بسوخت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی! واقعا تحت تاثیر حرفات قرار گرفتم (sm2) (sm19)
بزار عاشقت باشم تا با بهار آشتی کنم با روزگار آشتی کنم (sm50)
(sm27)
(sm59)نقل قول:
نمیدونم چرا یادم نمیاد ... (sm25)
- (sm2)