من اصلا دوست ندارم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلکه عاشقـــــــــــتم (sm127) (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصلا دوست ندارم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلکه عاشقـــــــــــتم (sm127) (sm128)
الان دیگه وقتی به قول خودت خودمو پاره کردم ج میدی (sm98) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه ارزش نداره (sm120) بعدشم خودم میدونم هر وقتم اومدم اینجا سلام نکردم
عمدا امروز یه سلام دادم ببینم کیا ج میدن (sm50)
تو خودت انقدر که خسته ای "جواب" رو کامل نمینویسی بعد انتظار داری سلام که دادی ما حلوا حلوات کنیم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيزي(sm19)
چه ربطی داشت (sm98) اگه اینجوری بود که 3 خط نقل نمیگرفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه بخوام پیام بدم یا اس یا هر چیز دیگه ای که باشه جواب رو ج میزنم خیلیا دیگه هم هستن اینجورین
ج سلام واجب ــــــــه نشنیدی تا حالا ......بالفرضم کسی بخواد سلام کنه ج فقط با یه کلمه تموم میشه اونم سلام خوبی ؟ (sm111)
فکرم نمیکنم چیز زیادی باشه که بخواد انرژی مصرف بشه چون تو این تاپیک اگه بحث انرژی باشه نقل میگیرین که شاید هر نقل راحت 10 دقیقه طول بکشه (sm120)
(sm10)نقل قول:
(sm50)
تو برام پیک نویدی تو از آسمون رسیدی (sm184)نقل قول:
نه بهت میگم محل انحراف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام داری کار میکنی(خیال کار)(sm120)
منم اینمو گذاشتم که با کف بره توت (sm2)نقل قول:
تو فقط جفت لنگاشو نگه دار من سومان پالانش(آبکش) میکنم با کاکتوس (sm70)نقل قول:
اسم داییت اصغره (sm2)نقل قول:
لنتی مگه من مث تو دهن لقم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه بهت گفتم اینجا اسم واقعی منو صدا نکن ، من به نصف دخدرای اینجا گفتم اسمم جواده؛ تا صدام میکردن جواد میگفتم یه بوس بدم کنج لبات (sm70)، هر چی به این اسم مخ زده بودم پروندی (sm142)
دخلمون در اومد ، حالا باید پول اینترنت پر سرعتتم بدیم عاخه (sm178)(sm2)نقل قول:
خوبی حسین جان؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]