میزنم یه آپدیت موجوده بعد میزنم اینستال میگه شما حتیاج ندارید به آپدیت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میزنم یه آپدیت موجوده بعد میزنم اینستال میگه شما حتیاج ندارید به آپدیت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط حسرت میخورم چرا تایم وصیت طولانی تر نیست (sm50)
البته واقعا کشش نبود دیگه (sm50)
من از تو دل نازکترم (sm81)(sm81)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من وقت ریست زد اپدیت میشه
روت نیست گوشیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز پیش چشم برادرها خود را درون چاه می اندازم (sm54)
آهان اون که شد تموم شد (sm70)نقل قول:
جُززززززززززززززززززززززز ززززز(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
(sm70) اهانقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو فکر کنم خودش باید مجاز کنه واسه اپدیت . هست ولی نمیشه
(sm175)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من من من بی تو چیزی نیستم جز جز جز
(sm1)
من حدس میزنم که جنون دارم(sm118)
اره اون نوشته گوشه رو پاک کردی؟نقل قول:
من تاحالا با آیتونز ریپ نکردم همش با وینمپ ریپ میکردم کدومش بهتره؟
من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش به خیر
زمان ژاکت چه قدر با همه کل کل میکردیم همینجا تو موزیک باران
الان دیگه خبری از اون آدمای ضد محسن چاووشی نیست (sm118)
لوله اگزوز(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryamehraboon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دمتون گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتونز هم لینکشو میدی بی زحمت
نه نتونستم (sm1) پاک کردی ؟نقل قول:
????نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارا ه مهمان به قهوه ی قجری کردی(sm118)
همه بهش میگفتن لوله اگزوز قبلنا از جمله خودم از حریص به بعد ازش خوشم اومد(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryamehraboon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلاشی نکردم براشنقل قول:
ولی رو مخه (sm172)
فقط ترک 2 (sm175)
مردی که رو به روی تو می خواند
جز یک نوار پُر شده چیزی نیست.
(sm50)
من گشتم دو سه تا گرفتم کار نکرد باز میگردم (sm172)نقل قول:
jet audio هم واس ریپ خیلی خوبه من همیشه با این ریپ می کنه با فرمت flac .. البته کنار فرمت باید config رو هم بزنید و compress level رو روی 8 highest تنظیم کنید با بهترین کیفیت براتون خروجی می گیره
تازه منو گرفت(sm50)
(sm50)اون 2 بیت آخرو اگه میخوند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق درسته(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صفحه اول کپی کردی؟(sm120)
کاش تک آهنگ میومد بیرون که کل شعرو بخونه بدون ممیزی (sm50)نقل قول:
همش خوبه(sm54)
ملت تو حِسن شعر میزارن
حالا شما هی ایراد بگیرین(sm2)
تگ اورجینال نمیده بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب - قسمت دوم(sm25)(sm175)
ی گزینه داره پایین فرمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
write tag if target formats supports
باس تیک بزنی