لینک چورن هر چی بخوای دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالنا مورگان
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک چورن هر چی بخوای دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالنا مورگان
ممد داره دیوث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما شیمی و ریاضی وحشتناااااااک بود من سر شیمی نزدیک بود بزنم زیر گریه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا که پسرای بیشعور عوضیه الدنگی که زود امتحانشو دادن اومده بودن زیر پنجره کلاس ما بلند بلند حرف میزدن (sm89) کره خرا (sm89)
منم میخوام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم سریال معرفی میکنی؟(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشهریمی پس (sm25)(sm70)نقل قول:
اسکای:
ایجنت بالوتلی هرگونه ملاقات با ونگر رو تکذیب کرده
"من به هیچ وجه به برزیل نرفتم و اصلا ونگر رو ملاقات نکردم(sm70)
دیلی میل (sm30)
چرا انقد آواتارت ناراحته؟!(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
breaking bad بدون تردید(sm10)نقل قول:
واقعا؟نقل قول:
گیم آو ترون چی؟!